The Cavern Beatles

Ke 16.11.2016 klo 19:00

Liput alk. 49, 50 € (sis. kuluja 3,50 €)
Alkaa 19:00
Loppuu 21:45
Ovet 18:00
Katsomotyyppi Istumapaikat
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä Eastway Live
Osta liput Tilaa tarjoilu

Maailman kuuluisimman yhtyeen, The Beatlesin, nimissä toteutetaan jatkuvasti tribuuttiesityksiä ympäri maailman, mutta vain The Cavern Beatles -esitystä voi kutsua ainoaksi oikeaksi ja viralliseksi. The Beatles –yhtyeen perintöä suurella sydämellä ja ammattitaidolla vaaliva Magical History Tour –esitys nähdään Helsingin Kulttuuritalossa keskiviikkona 16. marraskuuta. Liput maksavat alkaen 49,50 euroa, ja ne tulevat myyntiin Menolipussa ja Ticketmasterissa lauantaina 6. elokuuta.

Liverpoolin nyt jo legendaarinen The Cavern Club toimi helmikuussa 1961 näyttämönä The Beatlesin ensiesiintymiselle, jonka jälkeen siitä on tullut fanien pyhiinvaelluskohde ja turistien suosima nähtävyys.

The Cavern Beatles -yhtye on The Cavern Clubin oma suojatti ja ylpeys ja sen virallinen lähettiläs. Yhtye jatkaa siitä mihin maailmankuulu esikuvansa jäi. Yli toistakymmentä vuotta toiminut The Cavern Beatles koostuu tarkoin valituista lahjakkaista soittajista ja laulajista. He ovat kaikki vannoutuneina The Beatles-faneja ja ovat luoneet jäljittelemistään hahmoista lähes täydellisiä Paul McCartneyn, John Lennonin, George Harrisonin ja Ringo Starrin kaksoisolentoja ääntä, maneereita ja ulkoasua myöten.

Luvassa on hämmästyttävä parituntinen elämys, joka tuo The Beatlesin livenä yleisönsä eteen The Cavern Beatles vie katsojat musiikin historian virstanpylväitä vilisevälle aikamatkalle aina The Beatlesin historiaan.

Esityksessä kuullaan valtaisa määrä tuttuja Beatles-hittejä live-esityksinä samanlaisilla soittimilla kuin The Beatles aikanaan esiintyi. The Cavern Beatles kiertää jatkuvasti ympäri maailmaa, ja nelikko on myös tuttu useista TV-ohjelmista ja mainoksista. Marraskuussa Helsingissä nähtävä huikea esitys ihastuttaa ja hämmästyttää uskomattomilla suorituksillaan ja autenttisella tunnelmallaan – tätä lähemmäksi The Beatlesia ei yksinkertaisesti voi päästä.

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteiin myy Ticketmaster Suomi ja Menolippu.fi

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa ottaa reppuja.

  Eteispalvelumaksu 2,50 € / takki tai reppu), maksu käteisellä.

  Eteispalvelun voi maksaa myös Mobiilinarikka -palvelun kautta soittamalla numeroon 0606-056 3009. Puhelun hinta 3,58 € + mpm. sis. alv 24%. Tekstiviestinä tullut kuitti esitetään naulakonhoitajalle. Maksu veloitetaan puhelinlaskulla. Mikäli käytätte Mobiilinarikka -palvelua, pyydämme ystävällisesti soittamaan ensin palvelun numeroon ja siirtymään naulakkoon vasta sen jälkeen ruuhkautumisen estämiseksi.

 • Väliaikatarjoilu +

  Osassa konserteista on väliaikatarjoilu. Väliaikatarjoilu järjestetään Aalto-aulassa. HUOM! Juomien ja ruoan vienti saliin on kiellettyä. Tilaa tarjoilut tästä >

 • Esteettömyys +

  Aalto-salin pyörätuolipaikat sijaitsevat permannon B-osiossa ensimmäisellä rivillä. Kulku näille paikoille on Aalto-aulan hissillä lippukassan vierestä.Kaikkia pyörätuolia tai esim. rollaattoria käyttäviä asiakkaita pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin.

  Myös saattajilla ja avustajilla tulee olla lippu. Kunkin tilaisuuden järjestäjä määrittää sen, onko avustajalippu maksullinen vai maksuton. Kulttuuritalon aulassa on ”opaskoiraparkki”, johon opaskoiran voi jättää tarvittaessa odottamaan konsertin ajaksi.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.