The Beat Goes On (K-18)

La 28.10.2023 klo 16:00

Liput Alk. 53,60 €
Alkaa 16:00
Loppuu 22:00
Ovet 14:30
Katsomotyyppi Istuma- ja seisomapaikat
Järjestäjä Back to the Sixties ry
Ikäraja K-18 anniskelu kaikkiin katsomoihin
Väliaika Tapahtumassa on useita väliaikoja
Osta liput (Lippu.fi) Tilaa tarjoilu

The Beat Goes On festival 2023

The Beat Goes On festival on Back To The Sixties yhdistyksen järjestämä tapahtuma Kulttuuritalolla. BTS yhdistyksen toiminnan periaatteena on ylläpitää 60-luvun musiikin perinnettä. The Beat Goes On konsertteja on jo vuosien ajan järjestetty kaksipäiväisinä konsertteina Savoy-teatterissa. Yhdistyksen 30-v juhlavuonna 2022 kuitenkin päätettiin pitää isommat bileet, isommassa tilassa ja festarityyppisenä Kulttuuritalolla. Tapahtuma sai heti suuren suosion ja näin päätettiin jatkaa tänäkin vuonna sisäfestaria Kulttuuritalolla.

Mukana ovat legendaariset 60’s artistit Danny, Eero Raittinen, The First, Topmost, Jim & The Beatmakers, The Sounds, The Esquires, The Scaffolds, The Roosters, Express, The Strangers, Tinos, The Goldies, Sixties Jokers ja The Sixties Blondies.

Tapahtuma käynnistyy klo 16.00 ja ilta päättyy klo 22.00. Liput eivät ole numeroituja, joten paikan voi valita vapaasti. Alakatsomossa on varattu tilaa tanssijoille. Liikkuminen illan aikana Kulttuuritalon yleisissä tiloissa on vapaata. Tilaisuus on K-18 joten kaikki yleisötilat ja katsomot ovat tarjoilualuetta.

Voit aloittaa festivaalin oheisen menun mukaisella ruokailulla, joka alkaa klo 15.00 Kulttuuritalon ravintolassa. Snackypalaa on myös ostettavissa pitkin iltaa ja janoisille on tarjolla useita tarjoilupisteitä. Voit ostaaa BTS fanituotteita aulan myyntipisteestä, mm paitoja, kirjoja ja levyjä.

Menu: Buffet 26 € (valitse lippu + buffet)
Kukkaissalaattia V,G
Juusto-ananas vartaita L,G
Cocktailpyöryköitä ja savudippiä L
Marinoituja sieniä V,G
Lohiavokadokreppejä ja unikkokastiketta L
Länsirannikon Cocktail L,G
Makaronisalaattia V
Tuoretta leipää ja levitettä.
Yön yli kypsytettyä porsasta ja jättirapuja Surf & Turf ja ranskalaista sipulidippiä L,G
Kukkakaali Wings ja Guacamolea V,G
Yrtti-perunasosetta V,G
Ratatouillea V,G

Back to the Sixties proudly presents:
The Beat Goes On Festival
Lauantai 28.10.2023 Kulttuuritalo, Helsinki

Liput alk. 53,60 €, lippu + buffet 79,60 € Lippu.fi
Ovet avataan 14.30
Ruokailu (ennakkotilauksella) 15.00-17.00
Ohjelma 16.00
Ilta päättyy 22.00
Ikäraja: K-18

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Lippu.fi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Eteispalvelumaksun 3 € voi maksaa käteisellä, yleisimmillä maksukorteilla, tai ennakkoon Lippu.fi-nettikaupassa. Ennakkomaksulippu esitetään naulakossa.

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.