The Amy Winehouse Band (UK)

La 23.9.2023 klo 19:00

Liput Alk. 47,50€
Alkaa 19:00
Ovet 17:30
Katsomotyyppi Istuma- ja seisomapaikat
Järjestäjä Aftersunset Oy
Väliaika Tapahtumassa ei ole väliaikaa
Osta liput (Lippu.fi) Tilaa tarjoilu

The Amy Winehouse Band (UK) nähdään syyskuussa Kulttuuritalossa!

Amy Winehouse ei ehtinyt koskaan Suomeen, mutta nyt Amyn alkuperäinen bändi The Amy Winehouse Band (UK) tuo Amyn musiikin unohtumattomalla tavalla Helsingin Kulttuuritalon lavalle launtaina 23. syyskuuta.

Mikä Amy Winehousen biisi sykähdyttää sinua eniten? Amy Winehouse oli sukupolvensa suurin artisti, joka teki miljooniin ihmisiin lähtemättömän vaikutuksen. Amy Winehousen aito ja alkuperäinen bändi The Amy Winehouse Band esittää Helsingin Kulttuuritalossa Amyn rakastettua musiikkia sekä muistelee vahvaäänisen laulajan elämää ja ainutlaatuista lavakarismaa.

The Amy Winehouse Band on ollut unohtumaton elämys yleisöille ympäri maailmaa – ja paljon enemmän kuin vain hieno keikka. Se on ylistys huipputaitavan laulajan musiikille, elämälle ja järisyttävälle vaikutukselle.

Kuule tutut biisit ja muistot muusikoilta, jotka tunsivat Amyn parhaiten ja auttoivat häntä nousemaan maailmanluokan artistiksi. Nuori vokalisti Bronte Shande tulkitsee taitavasti Amyn hittejä, kuten Rehab, Back To Black, Valerie, Love Is A losing Game, Tears Dry On Their Own, I’m No Good ja monia muita.

Bändin jäsenet fiilistelevät biisien välissä yhteisiä muistoja ja mielenkiintoisia yksityiskohtia Amyn elämästä. Visuaaliset elämykset kuten screenille heijastetut kuvat täydentävät keikkaelämystä.

Jos Amy Winehousen musiikki koskettaa, älä missaa tätä!

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Lippu.fi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Eteispalvelumaksun 3 € voi maksaa käteisellä, yleisimmillä maksukorteilla, tai ennakkoon Lippu.fi-nettikaupassa. Ennakkomaksulippu esitetään naulakossa.

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.