PERUTTU: Tarja Turunen joulukonsertti: Joulu yhdessä 2020

To 17.12.2020 klo 19:00

Liput Alk. 45€
Lisätietoa Erikseen veloitetaan toimitus- ja maksutapakohtaiset kulut valintasi mukaan.
Alkaa 19:00
Ovet 18:00
Katsomotyyppi Istumapaikat
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä ##### Live
Väliaika Tapahtumassa on väliaika
Osta liput (Ticketmaster) Osta liput (Lippu.fi) Tilaa tarjoilu

Tarja Turusen Joulu yhdessä 2020 – joulukiertue perutaan

Tarja Turusen piti esiintyä Suomessa kolmen joulukonsertin verran Helsingissä, Turussa ja Tampereella. Konsertit joudutaan valitettavasti perumaan vallitsevan  koronavirustilanteen takia. Konserttiliput voi palauttaa, jolloin rahat saa takaisin.

Useilla kulta-ja platinalevyillä palkittu Tarja Turunen joutuu tänä vuonna katkaisemaan vuotuisen joulukonserttiperinteensä. Turusen piti esiintyä Helsingin Kulttuuritalolla 17.12., Turun Logomossa 18.12. ja Tampere-talossa 20.12. Konsertit perutaan Suomen huonon koronavirustilanteen takia. Jos ostetut liput voi palauttaa viimeistään 31.12., jolloin rahat saa takaisin. Tarkemmat ohjeet palautuksiin löytyy Lippu.fi:n ja Ticketmasterin sivuilta.

 

 

Maailmalla uraa tekevä Tarja Turunen esiintyy loppuvuodesta Suomessa kolmen joulukonsertin verran. Joulu yhdessä -konsertteja on luvassa Helsinkiin, Turkuun ja Tampereelle. 

Useilla kulta-ja platinalevyillä palkittu Tarja Turunen pitää kiinni perinteestään saapua Suomeen joulukonserttien merkeissä. Tänä vuonna konsertteja on luvassa kolme ja ne toteutetaan Helsingin Kulttuuritalolla, Turun Logomossa ja Tampere-talossa koronaturvallisuus huomioiden. Turunen esiintyy kiertueella yhdessä sellisti Max Liljan, kitaristi Alex Scholppin ja kosketinsoittaja Maria Ilmoniemen kanssa.

– On aivan uskomattoman mahtavaa päästä konsertoimaan Suomeen jälleen vuoden lopulla jouluisen musiikin merkeissä. Näistä konserteista tulee minulle henkisesti erittäin tärkeitä, sillä epävarma tilanne, jossa elämme, on saanut minut palamaan tahdosta esiintyä. Nyt me kaikki tarvitsemme musiikkia enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Kiitos, että annatte minulle mahdollisuuden päästä tuottamaan teille hyvää mieltä, sanoo Tarja Turunen.

Joulu yhdessä -konserteissa kuullaan materiaalia mm. Turusen vuonna 2019 julkaisemalta Christmas Together: Live at Olomouc and Hradec Králové 2019 -albumilta, joka on mukana myös tänään julkaistulla From Spirits And Ghosts (Score For A Dark Christmas) -joulualbumin juhlapainoksella. Luvassa on siis
Tarjan tulkintoja monien rakastamista joululauluklassikoista kuten esim. Sydämeeni joulun teen, Varpunen jouluaamuna, Ave Maria ja Have Yourself a Merry Little Christmas.

TERVEYSTURVALLISUUSOHJEET:
-Paikat myydään numeroituna ja osa paikoista on suljettu pois myynnistä, jotta saadaan toteutettua turvavälit viranomaisohjeiden mukaisesti.
-Saavuthan paikalle vain terveenä, ja muistathan pitää turvavälin muihin asiakkaisiin.
-Suosittelemme saapumaan paikalle ajoissa ruuhkien välttämiseksi.
-Edellytämme kasvomaskin käyttämistä.
-Väliaikatarjoiluiden ennakkovaraus on suositeltavaa: www.sture4.fi.
-Tarkistathan ajantasaiset ohjeistukset www.kulttuuritalo.fi.

www.tarjaturunen.com

 

Tarja Turunen joulukonsertti: Joulu yhdessä 2020
Torstai 17.12.2020, Kulttuuritalo, Helsinki

Ovet klo 18.00, showtime klo 19.00
Jouluillallinen klo 17.00 Ravintola Sture4:ssä

Liput 45,00e
Jouluillallinen 89,00e
Ikärajaton

Konsertissa on väliaika

-MENU-
Toast skagen kakkua (L,G)
Tillimajoneesia, käsin kuorittuja katkarapuja, keltuaista 64c ja saaristolaisleipää
***
Luomuporsaan ulkofileettä (L,G)
Punajuuripyreetä, pikkelöityä punajuurta, rakuunakastikettä ja juures-crumblea
***
Kalamansi-maitosuklaaleivos (L,G)
Manteli-pähkinä crumblea ja punaherukka fluidia

TAI

-VEGEMENU-

Punajuuri carpaciota (M,V,G)
Piparjuurikreemiä ja pinjansiementä
***
Heinäsavustettua Selleriä (M,V,G)
Luomukauraa ja herkkutattia
***
Tummasuklaa brownie (M,v,G)
Manteli-pähkinä crumblea ja vadelmaa

HUOM! Kulttuuritalon kapasiteettia on rajoitettu huomattavasti, jotta asiakkailla on riittävät turvavälit. Älä saavu kipeänä ja muista turvavälit.

Käsittelykulut ja tilausmaksu:
Hinnat sisältävät 3,50 € – 4,00 € käsittelykulut.

Erikseen veloitetaan 1,00 € tilausmaksu.

Toimituskulu vaihtelee valitun toimitustavan mukaan (eTicket on maksuton).

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Konsertin liput myy Ticketmaster Suomi ja Lippu.fi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Eteispalvelumaksun 3 € voi maksaa käteisellä, yleisimmillä maksukorteilla, tai ennakkoon Ticketmaster nettikaupassa: Kulttuuritalon narikkamaksu. Ennakkomaksulippu esitetään naulakossa.

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.