PERUTTU: Tanssin Tähden Gaala

Su 22.3.2020 klo 18:00

Liput Alk. 39€ sis käsittelykulun.
Lisätietoa Erikseen veloitetaan toimitus- ja maksutapakohtaiset kulut valintasi mukaan.
Alkaa 18:00
Ovet 17:00
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Osta liput (Ticketmaster) Tilaa tarjoilu

Tanssin tähden Gaalan Helsingin Kulttuuritalolla on peruttu. Tavoitteenamme on järjestää tilaisuus jossain myöhäisemmässä vaiheessa, kunhan tilanne selkenee. Emme kuitenkaan voi vielä siirtoa uuteen ajankohtaan vahvistaa johtuen kaikista epävarmuustekijöistä yhteiskunnassa. Tanssin tähden Oy.

 

Tanssi kuuluu kaikille!

Tanssin tähden gaala kokoaa tanssin ystävät yhteen. Hyvää musiikkia, tanssiesityksiä ja lopuksi tanssia perinteikkäällä parketilla. Tanssit Firman Piikkiin – kisa. Yhteisöjen tanssijoukkueet ottavat mittaa toisistaan. Tuomarina yleisö.
Näyttelijä Pertti Koivula lunastaa tanssilupauksensa, Pasi ja Maria Lauren esittävät argentiinalaista tangoa, Matti ja Sannu Heikkilä tunteilevat, maan paras rock`n`swing -pari Masi Saurén – Anna Tyutyunyuk hurmaavat, Markku Hyvärinen ja Disa Kortelainen yllättävät, pyörätuolitanssijat maailman huipulta, Timo Pyykkönen – Tuuli Harju, sulattavat sydämet…
Kari Hirvonen, J. Eskelinen ja Onnenkulkurit tahdittavat illan.


Tanssin Tähden Gaala

Kulttuuritalo, Helsinki
Su 22.3.2020 klo 18.00
Liput alk. 39€ sis käsittelykulun.

Kesto: n. 5h.
AlfaTV nauhoittaa tilaisuuden ja esittää koosteen huhtikuussa 2020.
www.tanssintahden.fi

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Ticketmaster Suomi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Eteispalvelumaksun 3 € voi maksaa käteisellä, yleisimmillä maksukorteilla, tai ennakkoon Ticketmaster-nettikaupassa: Kulttuuritalon narikkamaksu. Ennakkomaksulippu esitetään naulakossa.

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.