Taas saa uskaltaa! Aate, Rakkaus ja Underground

27.4.2018 klo 19:00

Liput 37,50€/42,50€
Alkaa 19:00
Ovet 18:00
Katsomotyyppi Istumapaikat
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä No Fear Agency & Promotion Oy yhteistyössä Kulttuuritalon kanssa
Osta liput (Ticketmaster) Tilaa tarjoilu

Kulttuuritalon vappukonsertti kunnioittaa talon 60 –vuotista historiaa: mukana legendaarisen Agit Propin jäseniä, vierailevia huippusolisteja sekä M.A. Nummisen Underground Rock Orchestra

Jo 60 vuotta Helsingin legendaarisimpiin keikkapaikkoihin kuulunut Kulttuuritalo juhlii merkkivuottaan erilaisten teemakonserttien muodossa. Muutamaa päivää ennen vappua 27.4. järjestettävä Taas Saa Uskaltaa! Aate, Rakkaus ja Underground -konsertti kunnioittaa talon vasemmistohistoriaan vahvasti nivoutuvaa työväenlauluperinnettä kotimaisten huippumuusikoiden kera. Lavalle nousevat mm. legendaarisen Agit Prop –yhtyeen jäsenet Sinikka Sokka, Monna Kamu ja Eero Ojanen. Housebändinä toimii Varre Vartiaisen johtama Eteenpäin-orkesteri. Illan aikana kuullaan myös vierailevia solisteja, kuten Tuure Kilpeläistä, Palefacea, Yonaa ja Kristiina Halkolaa. Oman historia-aspektinsa iltaan tuo myös öisin salaa Kulttuuritalolla laulujaan nauhoittanut M.A. Numminen yhdessä Underground Rock Orchestran kanssa (Antero Jakoila, Pedro Hietanen, Pave Maijanen, Jukka Orma, Sami Kuoppamäki).

”60 –luvulla Kulttuuritalolla järjestettiin jopa kaksi konserttia illassa, ja kummatkin olivat loppuunmyyty. Se kertoo siitä kulttuurinnälästä ja tarpeesta, johon Kulttuuritalo syntyi. Meillä oli ystäväni Pekka Gronowin kanssa oma ”Eteenpäin” -niminen levy-yhtiö, jonka kanssa käytimme yöaikaan häikäilemättömästi hyväksi suurta juhlasalia, luottovahtimestareiden suosiollisella myötävaikutuksella.” – M.A. Numminen

”Luvassa on elämyksellinen konsertti, jolla teemme kunniaa kuusikymppiselle Kultsalle vaalimalla sen perinteitä. Tuomme lavalle hyvää musiikkia, upeita solisteja, unohtumattomia instrumentalisteja ja painavia tekstejä.
Toivotan jokaisen tervetulleeksi konserttiin ja musiikin juhlaan – luodaan yhdessä unohtumaton ilta osaksi Kultsan arvokasta tarinaa. Musiikki tuo taivaan maan päälle!” –Varre Vartiainen, Eteenpäin –orkesterin johtaja

Konsertti on osa Kulttuuritalon 60 –vuotisjuhlaohjelmistoa.

Taas saa uskaltaa: Aate, Rakkaus ja Underground
Kulttuuritalo (Helsinki) 27.4.2018
Ovet auki klo 18:00
Showtime klo 19:00
Konsertin kesto n. 3h sisältäen lyhyen väliajan
Liput Ticketmasterista hintaan 37,50€/42,50€ (sis. palvelumaksun)
Sallittu kaikenikäisille. Sylilapset ilmaiseksi, 3-12 –vuotiaat lapset 32,50€.

”HUOM! Underground Rock Orchestran esitys ei välttämättä sovi lapsille.”

SAATAVILLA NYT MYÖS SPESIAALI TAPAS&WAPPUMALJA –PAKETTI!
Tapas&Wappumalja –pakettiin kuuluu konserttilipun lisäksi lajitelma herkullisia tapaksia sekä lasillinen kuohuvaa nautittavaksi Kulttuuritalolla ennen konserttia klo 18-18:45. Konsertti alkaa klo 19:00.

Tapas&Wappumalja –paketti sisältää:
Pääsylipun konserttiin
Tapaksia päreeltä:
ilmakuivattua kinkkua
marinoituja oliiveja ja artisokan sydämiä
grillattuja ja marinoituja välimeren kasviksia
kasvis frittata
mini kanavartaita teriyaki
albondigas eli pieniä lihapullia
10 cl kuohuvaa

Paketin hinta: 58€ /hlö (sis. alvin ja Ticketmasterin palvelumaksut)
Lisätiedot tarjoiluista Kulttuuritalo Kitchenistä: Puh. 044 5566 197
Arkisin klo 9-15
kitchen@kulttuuritalo.wpengine.com

Tuotannosta vastaa No Fear Agency & Promotion Oy yhteistyössä Kulttuuritalon kanssa. Lisätiedot: Hilkka Aarela, hilkka@nofear.fi
facebook.com/nofearoy

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Ticketmaster Suomi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Eteispalvelumaksu 2,50 €. Maksu käteisellä, kortilla tai ennakkoon Ticketmaster-nettikaupasta.

 • Väliaikatarjoilu +

  Osassa konserteista on väliaikatarjoilu. Väliaikatarjoilu järjestetään Aalto-aulassa. HUOM! Juomien ja ruoan vienti saliin on kiellettyä. Tilaa tarjoilut tästä >

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.