SIIRTYY: Suuri Kevätkonsertti

Ke 8.4.2020 klo 19:00

Liput Alk. 39,50€ sis. käsittelykulun
Lisätietoa Erikseen veloitetaan toimitus- ja maksutapakohtaiset kulut valintasi mukaan.
Alkaa 19:00
Ovet 18:00
Katsomotyyppi Istumapaikat
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä Visual Media Productions Oy
Väliaika Tapahtumassa on väliaika
Osta liput (Ticketmaster) Tilaa tarjoilu

Joulukuun 2. päivänä pidettävä Suuri Joulukonsertti korvaa huhtikuun 8. päiväksi suunnitellun ja koronasäännösten vuoksi peruuntuneen Suuren Kevätkonsertin.

Jos et ole vielä palauttanut peruuntuneen Suuren Kevätkonsertin lippuasi, ei kannata palauttaakaan. Lippusi tulee nimittäin käymään sellaisenaan joulukuussa Kulttuuritalossa pidettävään Suureen Joulukonserttiin.

Kerromme lisätietoja konsertin artisteista aivan lähipäivinä. Odota siis hetki vielä ennen Suuren Kevätkonsertin lippujen palauttamista.

Jos olet jo palauttanut lipun ja haluaisit kuitenkin tulla mukaan Suureen Joulukonserttiin, voit ostaa tältä sivulta uudet liput nyt Suureen Joulukonserttiin.

Kiitokset kärsivällisyydestä ja ymmärryksestä näinä vaikeina aikoina, kun erilaiset ohjeistukset vaivaavat myös konserttituotantoja.
Tervetuloa mukaan Suureen Joulukonserttiin!

www.facebook.com/suurijoulukonsertti

 

 

Hurmaavat Arja Koriseva ja Nina Tapio sekä huikeat Kyösti Mäkimattila ja Jore Marjaranta tähdittävät Suurta Kevätkonserttia Helsingissä huhtikuussa. Tämä ainutkertainen konsertti pidetään Helsingin Kulttuuritalossa keskiviikkona 8. huhtikuuta.

Luvassa on kotimaisia ja ulkomaisia iskelmän ja viihdemaailman ikivihreitä lauluja samoin kuin aivan uusia kappaleita artistien ohjelmistoista. Suuri Kevätkonsertti tarjoaa korkeatasoista musiikkia upeiden kotimaisten kiintotähtien esittämänä.

Arja Koriseva on viihdyttänyt suomalaisia tanssilavoilla, konserttisaleissa, teatteriareenoilla ja televisiossa jo 30 vuotta. Nina Tapio on puolestaan tuttu niin konserttilavoilta kuin lukuisista revyy- ja musikaalirooleistaan. Kyösti Mäkimattila nousi vuosia sitten Varjokuva-yhtyeen laulavasta rumpalista viihteen isoille estradeille. Myös Jore Marjaranta on vakiinnuttanut paikkansa pitkän kestäneen uransa kuluessa suomalaisten popmusiikin ystävien kestosuosikiksi.

Suuri Kevätkonsertti pidetään Helsingin Kulttuuritalossa keskiviikkona 8. huhtikuuta kello 19.00 (ovet avautuvat kello 18.00). AlfaTV televisio konsertin.

 

Suuri Kevätkonsertti 8.4.2020 Helsingin Kulttuuritalossa
Liput alk. 39,50€ sis. käsittelykulun.

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Ticketmaster Suomi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Eteispalvelumaksun 3 € voi maksaa käteisellä, yleisimmillä maksukorteilla, tai ennakkoon Ticketmaster-nettikaupassa: Kulttuuritalon narikkamaksu. Ennakkomaksulippu esitetään naulakossa.

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.