SIIRTYY: Suuri Kevätkonsertti

Ma 24.5.2021 klo 19:00

Liput Alk. 39,50€ sis. käsittelykulun
Lisätietoa Erikseen veloitetaan toimitus- ja maksutapakohtaiset kulut valintasi mukaan.
Alkaa 19:00
Ovet 18:00
Katsomotyyppi Istumapaikat
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä Visual Media Productions Oy
Osta liput (Ticketmaster) Tilaa tarjoilu

24.5.2021 tapahtuma siirtyy.

Suuri Syyskonsertti Helsingissä syyskuussa!

Joukko suomalaisen iskelmämusiikin tähtiä, kuten Nina Tapio, Joel Hallikainen ja Amadeus Lundberg tähdittävät Suurta Syyskonserttia Helsingissä maaliskuussa. Tämä ainutkertainen konsertti pidetään Helsingin Kulttuuritalossa maanantaina 27. syyskuuta.

Muiden muassa nämä iskelmätaivaan kestotähdet esittävät konsertissa kotimaisia ja ulkomaisia iskelmän ja viihdemaailman ikivihreitä lauluja samoin kuin aivan uusia kappaleita artistien ohjelmistoista.

Joel Hallikainen on suomalaisen iskelmätaivaan kantava voima. Myös Amadeus Lundberg on vakiinnuttanut paikkansa kymmenen vuotta kestäneen uransa kuluessa kevyen musiikin ystävien kestosuosikiksi. Nina Tapio on puolestaan tuttu niin konserttilavoilta kuin lukuisista revyy- ja musikaalirooleistaan.

Suuri Syyskonsertti tarjoaa korkeatasoista musiikkia upeiden kotimaisten kiintotähtien esittämänä. alkaa kello 19.00 (ovet avautuvat kello 18.00).

HUOM: Koronarajoitusten vuoksi peruuntuneiden Suuren Joulukonsertin sekä vuoden 2021 Suuren Kevätkonsertin liput käyvät sellaisenaan tähän Suureen Syyskonserttiin!

 

Suuri Kevätkonsertti Helsingissä toukokuussa!
Tämä konsertti korvaa koronarajoitusten vuoksi peruuntuneen Suuren Joulukonsertin 2. joulukuuta ja Kevätkonsertin 16.3.2021. Liput käyvät sellaisenaan tähän tapahtumaan 24.5.2021.

Hurmaavat Nina Tapio ja Eija Kantola sekä huikeat Joel Hallikainen ja Amadeus Lundberg tähdittävät Suurta Kevätkonserttia Helsingissä maaliskuussa. Tämä ainutkertainen konsertti pidetään Helsingin Kulttuuritalossa maanantaina 24. toukokuuta.

Nämä neljä iskelmätaivaan kestotähteä esittävät konsertissa kotimaisia ja ulkomaisia iskelmän ja viihdemaailman ikivihreitä lauluja samoin kuin aivan uusia kappaleita artistien ohjelmistoista.

Joel Hallikainen on suomalaisen iskelmätaivaan kantava voima. Myös Amadeus Lundberg on vakiinnuttanut paikkansa kymmenen vuotta kestäneen uransa kuluessa kevyen musiikin ystävien kestosuosikiksi. Nina Tapio on puolestaan tuttu niin konserttilavoilta kuin lukuisista revyy- ja musikaalirooleistaan, ja Eija Kantola on viihdyttänyt suomalaisia tanssilavoilla, konserttisaleissa, teatteriareenoilla ja televisiossa jo 30 vuotta.

Suuri Kevätkonsertti tarjoaa korkeatasoista musiikkia upeiden kotimaisten kiintotähtien esittämänä. Konsertti alkaa kello 19.00 (ovet avautuvat kello 18.00).

 

Suuri Kevätkonsertti
Ma 24.5.2021 klo 19:00 Kulttuuritalo, Helsinki

 

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Ticketmaster Suomi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Eteispalvelumaksun 3 € voi maksaa käteisellä, yleisimmillä maksukorteilla, tai ennakkoon Ticketmaster-nettikaupassa: Kulttuuritalon narikkamaksu. Ennakkomaksulippu esitetään naulakossa.

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.