Suuri hämähäkkinäyttely

Su 7.4.2019 klo 10:00

Liput 12 € aikuiset / 8 € lapset / 35 € perhelippu 2 aikuista & 2 lasta.
Lisätietoa Näyttely Kulttuuritalon kokoustiloissa. Liput ovelta, vain käteinen.
Alkaa 10:00
Loppuu 19:00
Järjestäjä Anton Bohnstedt
Osta liput Tilaa tarjoilu

Hauska koko perheen elämys hämähäkeistä kiinnostuneille! Suuri hämähäkkinäyttely esittelee mm. eläviä tarantuloita ympäri maailmaa Pohjois-ja Etelä-Amerikasta, Brasiliasta, Afrikasta, Intiasta ja Australiasta. Näyttelyssä mukana maailman suurin ja pienin tarantula sekä paljon erittäin harvinaisia ja arvokkaita hämähäkkejä.

 • Esteettömyys +

  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Videokuvaaminen ja salokuvaaminen ilman salamavaloa on sallittu.