Straight No Chaser (USA)

Ke 12.9.2018 klo 19:00

Liput Alk. 39 € / 42 € / 45 € (sis. käsittelykulu)
Lisätietoa Erikseen veloitetaan toimitus- ja maksutapakohtaiset kulut valintasi mukaan. Lipunmyynti alkaa pe 11.5. klo 9.
Alkaa 19:00
Loppuu 21:30
Ovet 18:00
Katsomotyyppi Istumapaikat
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä ##### Live ja Kulttuuritalo yhteistyössä Live Nationin kanssa
Väliaika Tapahtumassa on väliaika
Osta liput (Ticketmaster) Tilaa tarjoilu

Yhdysvaltojen menestyneimpiin a cappella -lauluyhtyeisiin lukeutuva Straight No Chaser saapuu syksyllä Suomeen. Erittäin viihdyttävänä live-esiintyjänä tunnettu yhdeksänmiehinen kokoonpano keikkailee Kulttuuritalolla, Helsingissä, keskiviikkona 12. syyskuuta. Illan avaa lyhyellä esiintymisellään valloittava kotimainen lauluyhtye CLUB FOR FIVE.

Straight No Chaser on noussut kansainväliseen suosioon ainutlaatuisen vokaalitaiturointinsa ja pitelemättömän karismansa myötä. Ryhmä on erottunut heti uransa alkuvaiheista lähtien muista a cappella -ryhmistä modernin ohjelmistonsa ja pilke silmäkulmassa toteutettavien live-esiintymistensä ansiosta. Straight No Chaserin suosiota ovat kasvattaneet lukuisat TV-esiintymiset ja valtava viraalisuosio – YouTubessa kokoonpanon viihdyttäviä videoita on katsottu kymmeniä miljoonia kertoja.

Straight Up VIP Package:
1 x top price ticket
Pre-show photo opportunity
Exclusive pre-show song performance
Q+A with band
Signed 8×10 print
SNC VIP Wristband

Osta VIP

LISÄKSI MYYNNISSÄ SHOW & DINNER: 

Tapaslankku-paketti: 61,50 euroa. sis. istumapaikan hyviltä paikoilta.

Tapaslankku: Lankulla Picante-salamia, kylmäsavulihaa, Manchegojuustoa, paprikahilloketta ja talon leipää.
Lankku tarjoillaan klo 18.00 alkaen Kulttuuritalo Kitchenissä.

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Ticketmaster Suomi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Eteispalvelumaksun 3 € voi maksaa käteisellä, yleisimmillä maksukorteilla, tai ennakkoon Ticketmaster-nettikaupassa: Kulttuuritalon narikkamaksu. Ennakkomaksulippu esitetään naulakossa.

 • Väliaikatarjoilu +

  Osassa konserteista on väliaikatarjoilu. Väliaikatarjoilu järjestetään Aalto-aulassa. HUOM! Juomien ja ruoan vienti saliin on kiellettyä. Tilaa tarjoilut tästä >

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.