Steve Vai (USA): Inviolate World Tour (K-18)

Su 7.5.2023 klo 20:00

Liput Alk. 50,00€
Alkaa 20:00
Ovet 18:30, bistro aukeaa 16:30
Katsomotyyppi Istuma- ja seisomapaikat
Järjestäjä Live Nation Finland
Ikäraja K-18, anniskelu kaikkiin katsomoihin
Osta liput (Lippu.fi) Tilaa tarjoilu

STEVE VAI HELSINGIN KULTTUURITALOLLE TOUKOKUUSSA

Maailman arvostetuimpiin kitaristeihin lukeutuva Steve Vai on ilmoittanut palaavansa Eurooppaan tänä keväänä. Inviolate-maailmankiertueen Euroopan toinen osa alkaa Lissabonista 24. maaliskuuta pysähtyen mm. Espanjassa, Italiassa, Saksassa, Kreikassa, Tšekissä ja Virossa ennen saapumistaan Helsinkiin 7. toukokuuta. Liput konserttiin tulevat myyntiin perjantaina 20. tammikuuta klo 13 Lippu.fi:ssä.

Viime syksyn kiertueemme Pohjois-Amerikassa oli erinomainen. Minä ja bändini olemme hyvin öljyttyjä ja valmiimpia kuin koskaan. Olen innoissani saadessani tuoda vihdoin Hydra-kitaran mukanani Eurooppaan, sillä kaipasin sitä viime kiertueella. Inviolaten palaute oli äärimmäisen positiivista, mikä näkyi mediassa, osallistujissa ja yleisön energiassa, ja odotamme innolla tulevaa Euroopan-kiertuetta”, Steve Vai sanoo.

Steve Vai julkaisi vuonna 2022 toistaiseksi tuoreimman studioalbumin nimeltä Inviolate. Julkaisun yhteydessä hän kiersi menestyksekkäästi Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa. Tänä vuonna Inviolate World Tour -kiertue vie kitaristin, säveltäjän ja lauluntekijän useimpiin maanosiin ympäri maailmaa.

12 kertaa Grammy-palkinnoille ehdolla ollut, kolmesti sen voittanut ja kaikkiaan urallaan yli 15 miljoonaa levyä maailmanlaajuisesti myynyt Vai tunnetaan virtuoosimaisesta tekniikastaan ja energisistä esiintymisistään. Tammikuun 2023 lopussa Vai julkaisee 12. studioalbuminsa, vuonna 1991 äänitetyistä mutta kitaristin sen aikaisten levy-yhtiökuvioiden vuoksi julkaisematta jääneistä kappaleista kootun levyn Vai/Gash. Julkaisu kunnioittaa kappaleet laulanutta Vain ystävää, moottoripyöräonnettomuudessa 1998 menehtynyttä Johnny ”Gash” Sombrottoa.

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Lippu.fi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Eteispalvelumaksun 3 € voi maksaa käteisellä, yleisimmillä maksukorteilla, tai ennakkoon Lippu.fi-nettikaupassa. Ennakkomaksulippu esitetään naulakossa.

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.