STATUS QUO – Last Nights of the Electrics

Ke 19.4.2017 klo 19:00

Liput 59,50 €
Lisätietoa Lipun hinta sisältää käsittelykulut. Erikseen veloitetaan toimitus- ja maksutapakohtaiset kulut valintasi mukaan.
Alkaa 19:00
Ovet 18:00
Katsomotyyppi Istumapaikat
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä Central Line ja ##### Live
Väliaika Tapahtumassa ei ole väliaikaa
Osta liput (Ticketmaster Suomi) Tilaa tarjoilu

1960-luvulla toimintansa aloittanut legendaarinen brittirockyhtye Status Quo saapuu Suomeen Last Night of the Electrics -jäähyväiskiertueellaan huhtikuussa. Yli 118 miljoonaa levyä urallaan myynyt bändi konsertoi Suomessa Helsingin Kulttuuritalolla keskiviikkona 19.4.

Liki viisikymmentä vuotta kestäneellä urallaan yli 7 000 keikkaa soittanut Status Quo on ilmoittanut lopettavansa sähköisten kiertueiden soittamisen. Yhtyeen keulakuva Francis Rossi kertoo päätoksen taustoista näin:  “We’ve talked about it for some time and have decided that it’s time for us to hang up the electrics. It’s getting harder and harder for us to play those shows. It’s 30 years since we last said we were stopping but this is a final decision. It doesn’t mean we won’t do other things, perhaps the odd special, but we’re agreed that the moment has come. There’s more to come from us in the years ahead, but we won’t tour the electric set ever again”.

Alun perin Last Night of the Electrics –nimisen jäähyväiskiertueen piti kattaa vain Englanti, mutta suuren kysynnän vuoksi kiertuetta päätettiin jatkaa ja ulottaa myös muualle Eurooppaan. Muutoksia tuli valitettavasti myös kiertuekokoonpanoon yhtyeen pitkäaikaisen kitaristin Rick Parfittin menehdyttyä pitkällisen sairastelun jälkeen syksyllä 2016.  Juuri Englannista käynnistyneellä kiertueella ovat mukana Francis Rossi, Andrew Bown , John ’Rhino’ Edwards, Leon Cave ja Rick Farfittin korvaava kitaristi John Malone. Status Quo on vieraillut Suomessa viimeksi vuonna 2014.


Buffetdinner katettu Kulttuuritalo Kitchen -ravintolassa klo 17-19:

Status Quo menu

Chili – inkivääri lohta, avocadosalaattia, zuccinivinegretteä (L,G)
***
Possunpotkatikkareita, mallas-BBQ kastiketta (M,G)
Palsternakkaröstejä (L,G)
Sieni-papupaistosta (M,G)
***
Passionmousse kakkua, vaniljamarinoitua ananasta (L)

Buffetdinnerin voit valita ostaessasi liput Ticketmaster-nettikaupasta.

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Ticketmaster Suomi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa ottaa reppuja.

  Eteispalvelumaksu 2,50 € / takki tai reppu), maksu käteisellä.

  Eteispalvelun voi maksaa myös Mobiilinarikka -palvelun kautta soittamalla numeroon 0606-056 3009. Puhelun hinta 3,58 € + mpm. sis. alv 24%. Tekstiviestinä tullut kuitti esitetään naulakonhoitajalle. Maksu veloitetaan puhelinlaskulla. Mikäli käytätte Mobiilinarikka -palvelua, pyydämme ystävällisesti soittamaan ensin palvelun numeroon ja siirtymään naulakkoon vasta sen jälkeen ruuhkautumisen estämiseksi.

 • Väliaikatarjoilu +

  Osassa konserteista on väliaikatarjoilu. Väliaikatarjoilu järjestetään Aalto-aulassa. HUOM! Juomien ja ruoan vienti saliin on kiellettyä. Tilaa tarjoilut tästä >

 • Esteettömyys +

  Aalto-salin pyörätuolipaikat sijaitsevat permannon B-osiossa ensimmäisellä rivillä. Kulku näille paikoille on Aalto-aulan hissillä lippukassan vierestä.Kaikkia pyörätuolia tai esim. rollaattoria käyttäviä asiakkaita pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin.

  Myös saattajilla ja avustajilla tulee olla lippu. Kunkin tilaisuuden järjestäjä määrittää sen, onko avustajalippu maksullinen vai maksuton. Kulttuuritalon aulassa on ”opaskoiraparkki”, johon opaskoiran voi jättää tarvittaessa odottamaan konsertin ajaksi.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.