SPORTYFEEL FITNESS CLASSIC 2016

su 17.4.2016 klo 09:00

Liput 53,50 €
Lisätietoa Kulttuuritalon Aaltosalissa ei ole ns. sylipaikkoja. Turvallisuusmääräysten mukaisesti kaikilla pitää olla oma paikkalippu salissa. Messuille maksuton sisäänpääsy. koko päivän tapahtuma
Alkaa 09:00
Katsomotyyppi Istuma
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä KP Fitness Productions Oy & IFBB Finland ry
Osta liput Tilaa tarjoilu
Fitness Classic 2016

Fitness Classic on jo perinteeksi muodostunut tapahtuma Kulttuuritalolla. Kevään tapahtuma on suosittu fitnessurheilu- ja kehonrakennusharrastajien kohtaamispaikka. Tänä vuonna kilpailussa on 30 kilpailusarjaa ja lavalle odotetaan lähes 400 kilpailijaa! Fitness Classicista valitaan Suomen edustaja toukokuun alkupuolella pidettäviin Euroopan mestaruuskilpailuihin Espanjan Santa Susannaan. Tervetuloa kesäkauden suurinpaan fitnesstapahtumaan Helsingin Kulttuuritalolle!

Sunnuntai 17.4.
Messut avoinna kello 8.30-18.00

9.00
Women’s Physique
Fitness10:00Men’s physique – 178 cm, + 178 cm
Men’s Physique juniorit12:00Bikini fitness juniorit – 163 cm, + 163 cm
Bikini fitness masters 35 – 163 cm, + 163 cm
Bikini fitness tulokkaat – 160 cm, – 163 cm, – 168 cm, + 168 cm

16.00
Bikini fitness – 160 cm, – 163 cm, – 168 cm, + 168 cm

Lisätietoja tapahtumasta:
fitnessclassic.fi
Facebook-tapahtuma

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Ticketmaster Suomi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa ottaa reppuja.

  Eteispalvelumaksu 2,50 € / takki tai reppu), maksu käteisellä.

  Eteispalvelun voi maksaa myös Mobiilinarikka -palvelun kautta soittamalla numeroon 0606-056 3009. Puhelun hinta 3,58 € + mpm. sis. alv 24%. Tekstiviestinä tullut kuitti esitetään naulakonhoitajalle. Maksu veloitetaan puhelinlaskulla. Mikäli käytätte Mobiilinarikka -palvelua, pyydämme ystävällisesti soittamaan ensin palvelun numeroon ja siirtymään naulakkoon vasta sen jälkeen ruuhkautumisen estämiseksi.

 • Väliaikatarjoilu +

  Osassa konserteista on väliaikatarjoilu. Väliaikatarjoilu järjestetään Aalto-aulassa. HUOM! Juomien ja ruoan vienti saliin on kiellettyä. Tilaa tarjoilut tästä >

 • Esteettömyys +

  Aalto-salin pyörätuolipaikat sijaitsevat permannon B-osiossa ensimmäisellä rivillä. Kulku näille paikoille on Aalto-aulan hissillä lippukassan vierestä.Kaikkia pyörätuolia tai esim. rollaattoria käyttäviä asiakkaita pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin.

  Myös saattajilla ja avustajilla tulee olla lippu. Kunkin tilaisuuden järjestäjä määrittää sen, onko avustajalippu maksullinen vai maksuton. Kulttuuritalon aulassa on ”opaskoiraparkki”, johon opaskoiran voi jättää tarvittaessa odottamaan konsertin ajaksi.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.