SPACE ODDITY – THE ULTIMATE DAVID BOWIE EXPERIENCE

tiistai 8.11.2016 klo 19:00

Liput 59,50 €
Lisätietoa sis. 3,50 € kuluja
Alkaa 19:00
Ovet 18:00
Katsomotyyppi Istuma
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä Eastway Live
Lipunmyynti

Ticketmaster Suomi ja Menolippu

Osta liput Tilaa tarjoilu
David Bowie Space Oddity

Maailman parhaaksi David Bowie -tribuuttiesiintyjäksi nimetty brittiläinen David Brighton tuo huikean Bowie-kiertueensa Suomeen marraskuussa. Space Oddity – The Ultimate David Bowie Experience -niminen konsertti nähdään Helsingin Kulttuuritalossa tiistaina 8.11. 2016 klo 19.00

Space Oddity – The Ultimate David Bowie Experience on monimediallinen spektaakkeli, joka vie katsojansa matkalle David Bowien musiikin maailmaan tämän legendaarisen taiteilijan viimeisiin vuosiin ja vuosikymmenten taakse. Kyse ei ole pelkästä konsertista vaan kokonaisvaltaisesta teatteriesityksestä, jossa rock-musiikin historia soi upeasti tulkittuna Bowieta kunnioittaen.

Helsinkiin saapuva konsertti esittelee David Bowien matkan avaruusajan rock-idolista hienostuneeksi mediatähdeksi. Esityksessä kuullaan Bowien ajattomia klassikoita, jotka jättivät lähtemättömän jälkensä aikamme popkulttuuriin.

David Brighton on ääneltään, liikkeiltään ja eleiltään kuin David Bowie. Hän esiintyi aikanaan myös yhdessä David Bowien kanssa muun muassa TV-mainoksissa ja Bowien albumilla. Brighton on saanut tunnustusta Euroopan lisäksi myös Yhdysvalloista, jossa hän on ollut pitkään mukana Las Vegasin Legends In Concert -show’ssa.

– David Brightonin karisma pitää yleisön otteessaan. Hänen lauluäänensä on huikea ja yhdennäköisyytensä David Bowien kanssa häkellyttävä. Voisi jopa luulla, että lavalla on Bowie itse, kirjoitti LA Review -julkaisu arviossaan.
Lisätietoja tapahtumasta:

www.menolippu.fi

Esitys netissä: www.spaceodditylive.com

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Ticketmaster Suomi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa ottaa reppuja.

  Eteispalvelumaksu 2,50 € / takki tai reppu), maksu käteisellä.

  Eteispalvelun voi maksaa myös Mobiilinarikka -palvelun kautta soittamalla numeroon 0606-056 3009. Puhelun hinta 3,58 € + mpm. sis. alv 24%. Tekstiviestinä tullut kuitti esitetään naulakonhoitajalle. Maksu veloitetaan puhelinlaskulla. Mikäli käytätte Mobiilinarikka -palvelua, pyydämme ystävällisesti soittamaan ensin palvelun numeroon ja siirtymään naulakkoon vasta sen jälkeen ruuhkautumisen estämiseksi.

 • Väliaikatarjoilu +

  Osassa konserteista on väliaikatarjoilu. Väliaikatarjoilu järjestetään Aalto-aulassa. HUOM! Juomien ja ruoan vienti saliin on kiellettyä. Tilaa tarjoilut tästä >

 • Esteettömyys +

  Aalto-salin pyörätuolipaikat sijaitsevat permannon B-osiossa ensimmäisellä rivillä. Kulku näille paikoille on Aalto-aulan hissillä lippukassan vierestä.Kaikkia pyörätuolia tai esim. rollaattoria käyttäviä asiakkaita pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin.

  Myös saattajilla ja avustajilla tulee olla lippu. Kunkin tilaisuuden järjestäjä määrittää sen, onko avustajalippu maksullinen vai maksuton. Kulttuuritalon aulassa on ”opaskoiraparkki”, johon opaskoiran voi jättää tarvittaessa odottamaan konsertin ajaksi.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.