UUSI AJANKOHTA TO 6.10.2022 KLO 19.00
SIIRTYY: Sonata Arctica Acoustic Adventures

Su 20.2.2022 klo 19:00

Liput alk. 42,50€ (+ tilausmaksut alk. 1€)
Alkaa 19:00
Ovet 18:00
Katsomotyyppi Istumapaikat
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä Finnish Metal Events Oy
Osta liput (Lippu.fi) Tilaa tarjoilu

Kulttuuritalon konsertti 20.2.2022 siirtyy, uusi päivä on 6.10.2022.
Jo ostetut liput käyvät uuteen ajankohtaan sellaisenaan tai ne voi halutessaan palauttaa 20.3.2022 mennessä osoitteessa web.lippu.fi/palautus.

Alkuvuoteen suunniteltu Sonata Arctican Acoustic Adventures 2022 -kiertue joudutaan valitettavasti siirtämään syys-lokakuulle 2022 koronan asettamien haasteiden vuoksi. Osalle konserteista ei valitettavasti löydetty korvaavaa päivää: Oulun, Joensuun, Iisalmen, Kouvolan ja Jyväskylän konsertit joudutaan ikäväksemme perumaan.

Yhtye kommentoi tilannetta seuraavasti:
”Vallitsevan koronatilanteen ja sen luomien epävarmuuksien johdosta emme pysty toteuttamaan Acoustic Adventures 2022 kiertuetta siinä muodossa mitä olimme suunnitelleet. Tästä johtuen joudumme valitettavasti siirtämään keikkoja myöhempään ajankohtaan ja toivoa tilanteen paranemista.”

Ostetut liput siirrettäviin konsertteihin käyvät sellaisenaan uusille konserttipäiville. Mikäli uusi päivämäärä ei sovi, voit palauttaa lipun ostopaikkaan 20.3.2022 mennessä.

Peruttavien konserttien (Oulu, Joensuu, Iisalmi, Kouvola, Jyväskylä) liput voi palauttaa niiden ostopaikkaan niin ikään 20.3.2022 mennessä.

TuskaLive pahoittelee asiasta aiheutuvaa harmia.

Sonata Arctica Acoustic Adventures 2022
6.10.2022 Helsinki, Kulttuuritalo
Liput alk. 42,50€ (+ tilausmaksut alk. 1€)
Ei ikärajaa | klo 19:00
Ennakot: Lippu.fi

——————————
TUSKALIVE: SONATA ARCTICA TOUR MOVED TO SEPTEMBER / OCTOBER 2022

Sonata Arctica Acoustic Adventures 2022 tour that was planned for February / March will be moved to September / October due to challenges arising from the pandemic. Unfortunately, new dates could not be found for all shows: Oulu, Joensuu, Iisalmi, Kouvola and Jyväskylä shows will be unfortunately cancelled.

Bought tickets for the moved shows will be valid as such for the autumn 2022 dates. If the new date does not work for you, bought tickets can be returned to the place of purchase by 20.3.2022.

For the cancelled shows (Oulu, Joensuu, Iisalmi, Kouvola, Jyväskylä) tickets can be returned to the place of purchase also by 20.3.2022.

TuskaLive and the Artist apologize for the inconvenience.

Sonata Arctica Acoustic Adventures 2022:

6.10.2022 Helsinki, Kulttuuritalo
Tickets from 42,50€ (+ order fee from 1€)
No agelimit | 19:00 hrs
Presales: Lippu.fi

NEWS


https://www.tuska.fi/tuskalive/
https://www.greybeard.fi/

TUSKALIVE: SONATA ARCTICA ACOUSTIC ADVENTURES 2022

Sonata Arctica suuntaa helmi-maaliskuussa kattavalle, viidentoista konsertin akustiselle konserttisalikiertueelle ympäri Suomen. Acoustic Adventures -konserttisarja on ollut menestys ja yhtye onkin innoissaan päästessään siirtämään konseptin uudelle tasolle:

”Ollaan edetty Acoustic Adventures -touhujemme kanssa niin pitkälle että nyt on aika julkaista kyseisestä proggiksesta pari levyä josta ensimmäinen ilmestyy alkuvuodesta. Kuten asiaan kuuluu niin uutta levyähän on pakko juhlistaa kiertueella. Suuntaamme siis kotimaan keikoille helmi-maaliskuussa 2022. Tällä kertaa kalenteriin mahtuu myös useita uusia paikkakuntia joten tulee olemaan todella hienoa päästä jälleen esiintymään akustisesti ja luonnollisesti settiin kuuluu myös uutta materiaalia vanhojen hittien lisäksi.”

Sonata Arctica Acoustic Adventures
su 20.2.2022 Helsinki, Kulttuuritalo
Liput alk. 42,50€ (+ tilausmaksut alk. 1€)
Ei ikärajaa | klo 19:00
Ennakot: Lippu.fi

Konsertin järjestäjä: Finnish Metal Events Oy

NEWS


https://www.tuska.fi/tuskalive/
https://www.greybeard.fi/

————————————————

TUSKALIVE: SONATA ARCTICA ACOUSTIC ADVENTURES 2022

Sonata Arctica will embark on an extensive, 15 date acoustic Finnish tour in February / March 2022. The band is exstatic to lift their Acoustic Adventures -concept to a new level.

”We have come a long way with our Acoustic Adventures project; now it’s time to put out a couple of records from it, the first one to be released in early 2022. Naturally, we’ll be hitting the road in February / March to celebrate the new release. We’ll be playing in places we haven’t been to in ages and it’s amazing to be able to play our acoustic set which of course includes new material as well as the hits.”

Tickets for Acoustic Adventures 2022 tour are available now.

Sonata Arctica Acoustic Adventures
Sun 20.2.2022 Helsinki, Kulttuuritalo
Tickets from 42,50€ (+ order fee from 1€)
No agelimit | 19:00 hrs
Presales: Lippu.fi

Tour Organizer: Finnish Metal Events Oy

NEWS


https://www.tuska.fi/tuskalive/
https://www.greybeard.fi/

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Lippu.fi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Eteispalvelumaksun 3 € voi maksaa käteisellä, yleisimmillä maksukorteilla, tai ennakkoon Lippu.fi-nettikaupassa. Ennakkomaksulippu esitetään naulakossa.

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.