SOLIDAARISUUTTA AINA! LAULUJA RAUHASTA JA SOLIDAARISUUDESTA

La 30.4.2022 klo 18:00

Liput Alk. 49,50€
Lisätietoa Erikseen veloitetaan toimitus- ja maksutapakohtaiset kulut valintasi mukaan. n. 3h väliaikoineen.
Alkaa 18:00
Ovet 17:00
Järjestäjä Rauhala rocks Oy
Väliaika Tapahtumassa on väliaika
Osta liput (Lippu.fi) Tilaa tarjoilu

Maailma palaa, ja juuri silloin ei pidä hiljetä, vaan laulaa. Siksi vappu soi jälleen!

Lauluja rauhasta, solidaarisuudesta ja oikeudenmukaisuuden kaipuusta pääsee taas kuulemaan muutaman hiljaisen vapun jälkeen.
Konsertit Helsingin Kulttuuritalolla ja Tampereen Pakkahuoneella tuovat lavalle vanhaa, uutta ja lainattua.

”Vappukonserteissa soivat hienoimmat työväenliikkeen laulut monilta vuosikymmeniltä sekä tavallaan uudesti löydetty amerikansuomalainen työväenlaulu 1900-luvun alkuvuosilta”, kertoo aloitteen konserteista tehnyt Karri Paleface Miettinen.
Toisaalta esimerkiksi Koiton Laulu laulaa tämän päivän pätkätyöläisistä.
”Rauhan- ja solidaarisuusliikkeiden hieno musiikki sekä rytmit monilta mantereilta saavat uutta tulkintaa, kun mukana on suuri orkesteri modernein soundein”, kuvailee Paleface.

Lavalle nousevat Agit Propista tutut Sinikka Sokka ja Monna Kamu säestäjänä Eero Ojasen yhtye, Aulikki Oksanen sekä Vuokko Hovatta, Harri Saksala bandoneonisti Mikko Heleniuksen säestyksellä, Koiton Laulu, Paleface, Emilia Sisco, Mikko Perkoila sekä laajennettu Laulava Unioni-yhtye vierailijoina Ricky Tick Big Bandin kapellimestari ja kitaristi Valtteri Laurell Pöyhönen ja Ricky Tick Brass Quintet.
Helsingissä ennen konsertin alkua Kulttuuritalon aulassa esiintyy georgialaista musiikkia esittävä Tevri-kuoro.
Konserteissa mukana Lääkärit ilman rajoja -järjestön keräys Ukrainalle.

SOLIDAARISUUTTA AINA!
Vappukonsertti
la 30.4.2022 klo 18.00 Kulttuuritalo, Helsinki
Tapahtumassa on väliaika. Varaa tarjoilut ennakkoon.

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Lippu.fi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Eteispalvelumaksun 3 € voi maksaa käteisellä, yleisimmillä maksukorteilla, tai ennakkoon Lippu.fi-nettikaupassa. Ennakkomaksulippu esitetään naulakossa.

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.