Alakulttuuritalo #4
Sipulijaska & ASA + DJ:t

La 10.12.2016 klo 22:00

Liput 10 €
Alkaa 22:00
Loppuu 04:00
Katsomotyyppi Istuma- ja seisomapaikat
Järjestäjä Alakulttuuritalo
Ikäraja K-18
Osta liput (Liput ovelta, vain käteinen) Tilaa tarjoilu
ALAKULTTUURITALO ~ NELJÄS AKTI

”SIPULIJASKAN LEVYJULKKARIT”

———–

Live:

SIPULIJASKA (Rapu Records)
https://www.facebook.com/sipulijaska

ASA (Roihis Musica)
https://www.facebook.com/AsaVirallinen

DJ:t BUNUEL, SUPER JOHNNY, JUHA DALLAS & AITO PYSTYNEN

———–

Sipulijaska: Flip-Flop

Vuodesta 2007 musiikin ilosanomaa juuri Sipulijaskan muodossa kanavoinut Jaakko Huotari on porvoolaislähtöinen, nyttemmin helsinkiläistynyt, laaja-alaisesti jo parikymmentä vuotta UG- ja valtavirtakulttuurin ilmentymiin hienovaraisesti perehtynyt kulttuurillisen vapauden eturintamalla taisteleva musiikin, taiteen ja teatterin kenttien moniottelija.

Sipulijaskaa on aiemmin suomalaisessa musiikkimediassa luonnehdittu ”suomiräpin flipahtaneimmaksi mystikoksi”. Alkiona siihen visioon jota Sipulijaska taiteensa kautta julkituo, tuo luonnehdinta on paikallaan.

Nyt, vuonna 2016, Sipulijaska julkaisee Rapu Recordsin kanssa kolmannen pitkäsoittonsa, Flip Flopin, joka lähti liikkeelle ajatuksesta tehdä ”jatko-osa” jo kulttimaineen saavuttaneelle Flip hopille. Astroschnautzerin kanssa toteutettu musiikillinen visio on niin äänimaailmaltaan, ilmaisultaan kuin sanomaltaan perinteisen kaavan tuolta puolen sisältönsä ammentavaa hip hopin ja psykedelian rajamaastolla tanssivaa aivosähköä arkaaisimmillaan.

Levyn kantava teema on pinttyneitä rakenteita järkyttävän valtavan vision muuttuminen viettien leikkikentäksi kun sankarihahmomme, myyttinen Vapahtaja-arkkityyppi herää keskellä puhkikulutettua näytelmää, jota nimitämme elämäksi. Näyttämöllä demonit ja enkelit, työkaluinaan siunaukset ja kiroukset. Kaikki lopulta vain yhden ja saman tyhjiön uumenissa säkenöivää energian muodonmuutosta. Mitä se sitten tarkoittaakaan.

Sipulijaska on lähtenyt reissulle ottaakseen selvää. Musiikillaan Sipulijaska käy läpi vaiheita joita ulos Disney-lavasteisesta romanssista egonsa kanssa ulosheitetty kohtaa matkallaan kohti tuntematonta ja uutta – halventavista mielikuvista riisuttua kokemusta itsestä.