SIGUR RÓS (IS)

Ma 17.10.2022 klo 19:30

Liput LIPUT Alk. 79 (+mahd. toimituskulut alk. 1 EUR)
Lisätietoa Erikseen veloitetaan toimitus- ja maksutapakohtaiset kulut valintasi mukaan.
Alkaa 19:30
Ovet 18:00
Katsomotyyppi Istumapaikat
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä Fullsteam Agency
Osta liput (Lippu.fi) Tilaa tarjoilu

Uskomaton Sigur Rós tuo maailmankiertueensa Helsinkiin lokakuussa! 

Post-rock-yhtye Sigur Rós palaa Suomeen ensi syksynä yli 50 keikkaa sisältävän massiivisen maailmankiertueensa saattelemana. Parhaillaan odotettua uutta albumia työstävä islantilaisyhtye nähdään Helsingin Kulttuuritalolla maanantaina 17. lokakuuta, jolloin yleisöllä on ainutlaatuinen tilaisuus nähdä huippusuosittu yhtye näin intiimissä tilassa. Luvassa on uuden materiaalin lisäksi musiikillista antia 25 vuotta kattavan uran ajalta. Sigur Rósin perustajajäsenien Jónsin ja Georg Holmin lisäksi studiossa ja kiertueella mukana on Kjartan Sveinsson, joka palaa kokoonpanoon lähes kymmenen vuoden jälkeen. Mykistävän upeista live-esiintymistä tunnetun yhtyeen konsertin lipunmyynti käynnistyy Lippupisteessä perjantaina 18. maaliskuuta klo 11.

Kotimaansa Islannin suurimpiin musiikillisiin menestystarinoihin lukeutuva Sigur Rós on julkaissut tähän mennessä seitsemän albumia, jotka ovat yltäneet globaaliin platinamyyntiin. Edellisen, vuonna 2013 ilmestyneen ”Kveikur”-studioalbumin jälkeen yhtye on seikkaillut musiikin saralla julkaisten soittolistoja ja uudelleentulkittuja versioita omasta katalogistaan. Tämän lisäksi laulaja-kitaristi Jónsi on julkaissut kaksi sooloalbumia Shiver ja Obsidian.

Useasti Suomessakin loppuunmyytyjä konsertteja soittanut Sigur Rós nähtiin maassamme edellisen kerran vuonna 2013.

 

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Lippu.fi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Eteispalvelumaksun 3 € voi maksaa käteisellä, yleisimmillä maksukorteilla, tai ennakkoon Lippu.fi-nettikaupassa. Ennakkomaksulippu esitetään naulakossa.

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.