Show of the Year

Su 21.5.2017 klo 9:00 alk.

Liput alk. 17,50 € (sis. palvelupalkkio. Hintaan lisätään toimitusmaksu valitun toimitustavan mukaan)
Lisätietoa Lippu sisältää tapahtumat Show of the year, Latin show of the year tapahtumat sekä yhden ilmaisen, vapaavalintaisen tanssitunnin ja Siéva-tunnin. Ohjelmaa koko päivän, katso tarkka ohjelma www.dance.fi
Alkaa 9:00 alk.
Katsomotyyppi Istumapaikat
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä Dance.fi Tanssikoulu
Osta liput (Lippupiste) Tilaa tarjoilu

Yksi vuoden suurimmista koko perheen tapahtumista, Show Of The Year tarjoaa jälleen huikean kattauksen upeita esityksiä, ilmaisia tanssiworkshoppeja sekä kilpailuja eri estradilajeissa. Tule mukaan esiintymään ja kisaamaan pohjoismaiden suurimpaan tanssitapahtumaan. SOTY:ssä painotetaan erityisesti luovuuteen ja uusiin ideoihin ja se kannustaa ihmisiä ylittämään itsensä taiteen saralla. Mukaan voi tulla ammattilaiset sekä amatöörit, lava on avoin kaikille. SOTY on yksi vuoden odotetuimmista tapahtumista ja kerää ainutlaatuisesti yhteen kaikki Talentit showsta hiphoppiin 20.-21.5.2017 Kaikki ryhmät saavat esityksestään ammattitason valokuvat sekä HD-videot.

21.5.2017 Formation, Student teams, Show pienryhmät, Adults sekä Juniors, Latin ja Small group finaalit (Kulttuuritalo)

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon Lippupisteestä.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa ottaa reppuja.

  Eteispalvelumaksu 2,50 € / takki tai reppu), maksu käteisellä.

  Eteispalvelun voi maksaa myös Mobiilinarikka -palvelun kautta soittamalla numeroon 0606-056 3009. Puhelun hinta 3,58 € + mpm. sis. alv 24%. Tekstiviestinä tullut kuitti esitetään naulakonhoitajalle. Maksu veloitetaan puhelinlaskulla. Mikäli käytätte Mobiilinarikka -palvelua, pyydämme ystävällisesti soittamaan ensin palvelun numeroon ja siirtymään naulakkoon vasta sen jälkeen ruuhkautumisen estämiseksi.

 • Väliaikatarjoilu +

  Osassa konserteista on väliaikatarjoilu. Väliaikatarjoilu järjestetään Aalto-aulassa. HUOM! Juomien ja ruoan vienti saliin on kiellettyä. Tilaa tarjoilut tästä >

 • Esteettömyys +

  Aalto-salin pyörätuolipaikat sijaitsevat permannon B-osiossa ensimmäisellä rivillä. Kulku näille paikoille on Aalto-aulan hissillä lippukassan vierestä.Kaikkia pyörätuolia tai esim. rollaattoria käyttäviä asiakkaita pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin.

  Myös saattajilla ja avustajilla tulee olla lippu. Kunkin tilaisuuden järjestäjä määrittää sen, onko avustajalippu maksullinen vai maksuton. Kulttuuritalon aulassa on ”opaskoiraparkki”, johon opaskoiran voi jättää tarvittaessa odottamaan konsertin ajaksi.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.