Show of The Year 2016

Sunnuntai 8.5.2016 klo 12:00

Liput 16,50 € / 22,30 € / 31,50 €
Lisätietoa Yhden päivän lippu ennakkoon 15e (ovelta 20e) Kilpailijalippu 19.80e / yksi laji TAI 29e / kaksi (tai useampi) lajia Tanssitunnit 15e per tunti (lipun hintaan sisältyy 1 vapaavalintainen tunti tanssikoululla + sieva tunti Kulttuuritalolla)
Alkaa 12:00
Ovet 11:00
Katsomotyyppi Istuma
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä Urban Arts Academy
Lipunmyynti

Lippupiste ja tämän linkin kautta

Osta liput Tilaa tarjoilu
Show Of The Year

Yksi vuoden suurimmista tanssitapahtumista, SOTY tarjoaa jälleen huikean kattauksen upeita esityksiä, ilmaisia tanssiworkshoppeja sekä tanssikilpailuja. Tule mukaan katsomaan tai kisaamaan Helsingin kulttuuritalolle. Sisäänpääsylippuun ja kilpailijalippuun kuuluu yksi ilmainen tanssitunti sunnutaina.

SOTY:ssä painotetaan erityisesti luovuuteen ja uusiin ideoihin ja se kannustaa ihmisiä ylittämään itsensä taiteen saralla. Mukaan voi tulla ammattilaiset sekä aloittelijat, lava on avoin kaikille. SOTY on vuoden odotetuimpia tapahtumia ja se kerää ainutlaatuisesti yhteen yli 800 tanssijaa showsta hiphoppiin.

Aikataulut

Aikataulu on alustava ja se saattaa vielä elää ilmoittautuneiden määrän mukaan.
Kehotamme tarkistamaan päivitetyt ajaikataulut tältä sivulta, lähempänä tapahtumaa.

Ja muistattehan, että kisapaikalla on hyvä olla 1,5h ennen oman sarjan alkua, jos joitain aikataulumuutoksia sattuu päivän aikana yllättäen tulemaan.

Alustava aikataulu

Sunnuntai 8.5.2016

11.00-18.30 tanssiryhmien ilmoittautuminen (tule viimeistään tuntia ennen oman sarjan alkamista)
11.00-17.00 Tanssitunnit 11.30 ovet auki katsojille

klo 12.00 Show Of The Year Student teams
klo 13.20 Adults of the Year
klo 13.50 Juniors of the year
klo 14.20 Small Group of the year (pienryhmät)
klo 17.00 Formation Of The Year (muodostelmat)
klo 18.00 finaalit
Klo 19.45 Latin Show Of The Year

Tanssikurssit
Hiphop, Siéva ja Salsa. Aikataulut tanssikursseista täältä.

Yhden päivän lippu ennakkoon 15e (ovelta 20e)
Kilpailijalippu 19.80e / yksi laji TAI 29e / kaksi (tai useampi) lajia
Tanssitunnit 15e per tunti (lipun hintaan sisältyy 1 vapaavalintainen tunti tanssikoululla + sieva tunti Kulttuuritalolla).

Lippu sisältää tapahtumat Show of the year, Latin show of the year, myyntikojut sekä yhden ilmaisen, vapaavalintaisen tanssitunnin ja Siéva-tunnin.
Sisäänpääsylippuun kuuluu myös yksi vapaavalintainen tanssitunti. Kun olet ostanut lipun, valitse tanssitunti johon olet tulossa täältä, ja ilmoittaudu laittamalla sähköposti osoitteeseen info@dance.fi. Laita viestin otsikkoon nimesi sekä tanssitunti, jolle olet tulossa. Viestikentään yhteystietosi ja lipun numero.

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Ticketmaster Suomi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa ottaa reppuja.

  Eteispalvelumaksu 2,50 € / takki tai reppu), maksu käteisellä.

  Eteispalvelun voi maksaa myös Mobiilinarikka -palvelun kautta soittamalla numeroon 0606-056 3009. Puhelun hinta 3,58 € + mpm. sis. alv 24%. Tekstiviestinä tullut kuitti esitetään naulakonhoitajalle. Maksu veloitetaan puhelinlaskulla. Mikäli käytätte Mobiilinarikka -palvelua, pyydämme ystävällisesti soittamaan ensin palvelun numeroon ja siirtymään naulakkoon vasta sen jälkeen ruuhkautumisen estämiseksi.

 • Väliaikatarjoilu +

  Osassa konserteista on väliaikatarjoilu. Väliaikatarjoilu järjestetään Aalto-aulassa. HUOM! Juomien ja ruoan vienti saliin on kiellettyä. Tilaa tarjoilut tästä >

 • Esteettömyys +

  Aalto-salin pyörätuolipaikat sijaitsevat permannon B-osiossa ensimmäisellä rivillä. Kulku näille paikoille on Aalto-aulan hissillä lippukassan vierestä.Kaikkia pyörätuolia tai esim. rollaattoria käyttäviä asiakkaita pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin.

  Myös saattajilla ja avustajilla tulee olla lippu. Kunkin tilaisuuden järjestäjä määrittää sen, onko avustajalippu maksullinen vai maksuton. Kulttuuritalon aulassa on ”opaskoiraparkki”, johon opaskoiran voi jättää tarvittaessa odottamaan konsertin ajaksi.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.