RODRIGO Y GABRIELA

su 3.4.2016 klo 20:00

Liput 57,50 € / 52,50 €
Lisätietoa Hinta sisältää 3,50 € kuluja
Alkaa 20:00
Katsomotyyppi Istuma
Järjestäjä Live Nation Finland
Osta liput Tilaa tarjoilu
Rodrigo y Gabriela

MEKSIKOLAINEN KITARASENSAATIO RODRIGO Y GABRIELA KULTUURITALOLLE HUHTIKUUSSA

Muutama vuosi sitten loppuunmyydyn keikan Huvilateltassa soittanut käsittämättömän taitava kitaristikaksikko Rodrigo y Gabriela saadaan huhtikuussa uudelle Suomen vierailulle. Hengästyttävän virtuoosimaisesta instrumentaalimusisoinnistaan tunnettu meksikolaisduo esiintyy Helsingissä Kulttuuritalolla sunnuntaina 3. huhtikuuta.

Rodrigo Sánchez ja Gabriela Quintero tapasivat toisensa teini-ikäisinä Meksikossa päädyttyään samaan metallibändiin. Metallimusiikilla ei kuitenkaan tuolloin niitetty menestystä, ja pariskunta muuttikin vuonna 1999 Irlantiin katumuusikoiksi ja sähkökitarat vaihtuivat akustisiin. Tuolloin alkoi muodostua Rodrigo y Gabrielan omintakeinen tyyli, joka yhdistelee vangitsevan svengaavasti klassista kitaraa rock- ja metallisävyihin saaden musiikin kuulostamaan hengästyttävältä futuristiselta flamencolta. Debyyttilevy ”Rodrigo y Gabriela” (2006) nousi Irlannin albumilistan ykköseksi jättäen jälkeensä mm. Arctic Monkiesin ja Johnny Cashin levyt. Kaksikko nousi suosioon erityisesti hämmästyttävän taitavilla cover-versioillaan Led Zeppelinin ”Stairway To Heavenista” ja Metallican ”Orionista”. Sittemmin duo on kiertänyt ällistyttämässä yleisöjä ympäri maailmaa ja päässyt esiintymään myös presidentti Barack Obamalle Valkoiseen Taloon vuonna 2010.

Rodrigo y Gabriela teki vierailun Suomeen ensimmäisen kerran vuonna 2012 ja esiintyi hurmioituneille yleisöille loppuunmyydyssä Huvilateltassa Helsingin Juhlaviikoilla ja Turun Linnan Juhlissa. Samana vuonna kaksikko myös päätti pitkän seurustelusuhteensa, mutta jatkaa edelleen musiikillista yhteistyötään. Rodrigo y Gabrielan tuorein albumi on vuonna 2014 julkaistu ”9 Dead Alive”, joka on kerännyt suitsutusta faneilta ja kriitikoilta ympäri maailman.

Lisätietoja tapahtumasta:
rodgab.com

Rodrigo y Gabriela Facebookissa
livenation.fi

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Ticketmaster Suomi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa ottaa reppuja.

  Eteispalvelumaksu 2,50 € / takki tai reppu), maksu käteisellä.

  Eteispalvelun voi maksaa myös Mobiilinarikka -palvelun kautta soittamalla numeroon 0606-056 3009. Puhelun hinta 3,58 € + mpm. sis. alv 24%. Tekstiviestinä tullut kuitti esitetään naulakonhoitajalle. Maksu veloitetaan puhelinlaskulla. Mikäli käytätte Mobiilinarikka -palvelua, pyydämme ystävällisesti soittamaan ensin palvelun numeroon ja siirtymään naulakkoon vasta sen jälkeen ruuhkautumisen estämiseksi.

 • Väliaikatarjoilu +

  Osassa konserteista on väliaikatarjoilu. Väliaikatarjoilu järjestetään Aalto-aulassa. HUOM! Juomien ja ruoan vienti saliin on kiellettyä. Tilaa tarjoilut tästä >

 • Esteettömyys +

  Aalto-salin pyörätuolipaikat sijaitsevat permannon B-osiossa ensimmäisellä rivillä. Kulku näille paikoille on Aalto-aulan hissillä lippukassan vierestä.Kaikkia pyörätuolia tai esim. rollaattoria käyttäviä asiakkaita pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin. Myös saattajilla ja avustajilla tulee olla lippu. Kunkin tilaisuuden järjestäjä määrittää sen, onko avustajalippu maksullinen vai maksuton. Kulttuuritalon aulassa on ”opaskoiraparkki”, johon opaskoiran voi jättää tarvittaessa odottamaan konsertin ajaksi.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.