ROCK THE BALLET PRESENTS ROMEO AND JULIET

ke 6.4.2016 klo 19:30

Liput 49,50 / 44,50 € / 39,50 / 34,50 €
Lisätietoa Hinta sisältää palvelumaksut. kesto noin 2 h, sis. väliajan
Alkaa 19:30
Katsomotyyppi Istuma
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä Live Nation Finland
Osta liput Tilaa tarjoilu

Kevään 2015 Helsingin visiitillään valtavan suosion saanut Romeo & Juliet -tanssishow saadaan takaisin Helsinkiin huhtikuussa 2016. Shakespearen rakastettuun romanttiseen tragediaan perustuva pop-baletti-show on maailmankuulun tanssijatiimin, menestysshow Rock The Balletin luoneiden ohjaaja Rasta Thomasin ja koreografi Adrienne Canternan uusin luomus. Huippuarviot ympäri maailmaa kerännyt Romeo & Juliet nähdään kolmessa esityksessä Helsingin Kulttuuritalolla.

Rasta Thomasin Romeo & Juliet on moderni tulkinta traagista rakkautta käsittelevästä Shakespearen klassikosta. Mukana on kahdeksan virtuoosimaista miestanssijaa ja kaksi naistanssijaa Rock The Ballet -hittishow’staan tunnetusta New Yorkin Bad Boys of Dance -seurueesta, jotka yhdistelevät klassista balettia hip hopiin, moderniin tanssiin, huikeaan akrobatiaan ja jazz-tanssin elementteihin. Adrienne Canterna on luonut show’hun tunteikkaan ja teknisesti edistyksellisen koreografian, jossa Romeon ja Juulian rakkaustarina saa uuden upean kerrontamuodon. Rock The Balletista tutut kekseliäät ja oivaltavat musiikkivalinnat ovat jälleen tanssin ohella pääosassa: mukana on musiikkia mm. Prokofievilta, Vivaldilta, Bruno Marsilta, Lady Gagalta, Jay-Z:lta, Usherilta, Swedish House Mafialta, David Guettalta ja Katy Perrylta.

Rasta Thomasin ja Adrienne Canternan edellinen hittishow Rock The Ballet on tehnyt Suomeen useita visiittejä. Show’n eri versiot ovat hurmanneet suomalaiset ja keränneet salit täyteen ympäri maata kerta toisensa jälkeen. Romeo & Juliet -show’ta on kuvailtu Adrienne Canternan ja Rasta Thomasin uran merkkiteokseksi ja se saikin keväällä Kulttuuritalon jokaisessa kymmenessä esityksessä pitkäkestoiset, seisaaltaan annetut suosionosoitukset.

Romeo & Julietista sanottua:

”Rasta Thomasin Rock The Ballet -ryhmän Romeo & Juliet on niin huikeaa show’ta ja loistokasta tanssia sellaisella rytmillä ja rytinällä, ettei tahdo penkissä pysyä. Moninaisia Romeoita ja Julioita on tässä viimekin aikoina nähnyt, mutta nyt menivät jalat alta.” – Helsingin Sanomat, Jussi Tossavainen 9.4.2015

”Romeo & Juliet is one of the shows the critics would pay to see” – The Times, Critic’s Choice

”This is theatre at its best. Sensational 5 star.” – The Sunday Express

”I don’t say this often, but WOW!” – Londontheatre1.com, Rachel Borland

Pick of the week – The Sunday Times

UUTTA! Esityksessä on käytössä uusi Collector Ticket. Säilytä muisto ikuisesti ja valitse hieno pvc-muoville painettu, virallisella tapahtumakuvalla ja kaulanauhalla varustettu lippu!

Lisätietoja tapahtumasta:
www.livenation.fi

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Ticketmaster Suomi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa ottaa reppuja.

  Eteispalvelumaksu 2,50 € / takki tai reppu), maksu käteisellä.

  Eteispalvelun voi maksaa myös Mobiilinarikka -palvelun kautta soittamalla numeroon 0606-056 3009. Puhelun hinta 3,58 € + mpm. sis. alv 24%. Tekstiviestinä tullut kuitti esitetään naulakonhoitajalle. Maksu veloitetaan puhelinlaskulla. Mikäli käytätte Mobiilinarikka -palvelua, pyydämme ystävällisesti soittamaan ensin palvelun numeroon ja siirtymään naulakkoon vasta sen jälkeen ruuhkautumisen estämiseksi.

 • Väliaikatarjoilu +

  Osassa konserteista on väliaikatarjoilu. Väliaikatarjoilu järjestetään Aalto-aulassa. HUOM! Juomien ja ruoan vienti saliin on kiellettyä. Tilaa tarjoilut tästä >

 • Esteettömyys +

  Aalto-salin pyörätuolipaikat sijaitsevat permannon B-osiossa ensimmäisellä rivillä. Kulku näille paikoille on Aalto-aulan hissillä lippukassan vierestä.Kaikkia pyörätuolia tai esim. rollaattoria käyttäviä asiakkaita pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin. Myös saattajilla ja avustajilla tulee olla lippu. Kunkin tilaisuuden järjestäjä määrittää sen, onko avustajalippu maksullinen vai maksuton. Kulttuuritalon aulassa on ”opaskoiraparkki”, johon opaskoiran voi jättää tarvittaessa odottamaan konsertin ajaksi.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.