Rakkauden Kesäjuhlat 2017

La 3.6.2017 klo 16:00

Liput Liput ennakkoon 20 € (+ Tiketin palvelumaksu), liput ovelta 25 € (mikäli jäljellä).
Alkaa 16:00
Loppuu 20:00
Ovet 15:00
Katsomotyyppi Seisomapaikat
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä Alakulttuuritalo
Osta liput (Tiketti) Tilaa tarjoilu

Rakkauden Kesäjuhlat 2017

Kesälaitumille kirmaaminen aloitetaan Kulttuuritalon legendaarisesta Aalto-salista 3.6.2017, kun Alakulttuuritalo järjestää kaksiosaisen Rakkauden Kesäjuhlat 2017 -tapahtuman. Klo 16-20 tapahtuma on sallittu kaikenikäisille, jonka jälkeen klo 21-04 järjestettävän iltatapahtuman ikäraja on K-18.

Liput tulevat myyntiin huomenna keskiviikkona 29.3. klo 9.

Ikärajaton ja päihteetön tilaisuus tarjoaa alaikäisille harvinaisen mahdollisuuden nähdä liuta eturivin artisteja ja idoleitaan. Tapahtumassa esiintyvät: Stig, Reino Nordin, Bang For the Buck ja Töölön Ketterä, joiden lisäksi supersuosittu tubettaja Lakko järjestää tapahtumassa fanitapaamisen.

K-18 iltatapahtumassa esiintyvät myöskin Stig, Reino Nordin, Bang For the Buck ja Töölön Ketterä, joiden lisäksi kovassa nosteessa oleva DJ-duo D.R.E.A.M pyöräyttää levyiltä kuumimmat Rnb ja rap -hitit. Tubettaja Lakko ei esiinny iltatapahtumassa. Iltapahtumassa on anniskelu.

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput tapahtumaan myy Tiketti.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa ottaa reppuja.

  Eteispalvelumaksu 2,50 € / takki tai reppu), maksu käteisellä.

  Eteispalvelun voi maksaa myös Mobiilinarikka -palvelun kautta soittamalla numeroon 0606-056 3009. Puhelun hinta 3,58 € + mpm. sis. alv 24%. Tekstiviestinä tullut kuitti esitetään naulakonhoitajalle. Maksu veloitetaan puhelinlaskulla. Mikäli käytätte Mobiilinarikka -palvelua, pyydämme ystävällisesti soittamaan ensin palvelun numeroon ja siirtymään naulakkoon vasta sen jälkeen ruuhkautumisen estämiseksi.

 • Väliaikatarjoilu +

  Osassa konserteista on väliaikatarjoilu. Väliaikatarjoilu järjestetään Aalto-aulassa. HUOM! Juomien ja ruoan vienti saliin on kiellettyä. Tilaa tarjoilut tästä >

 • Esteettömyys +

  Aalto-salin pyörätuolipaikat sijaitsevat permannon B-osiossa ensimmäisellä rivillä. Kulku näille paikoille on Aalto-aulan hissillä lippukassan vierestä.Kaikkia pyörätuolia tai esim. rollaattoria käyttäviä asiakkaita pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin.

  Myös saattajilla ja avustajilla tulee olla lippu. Kunkin tilaisuuden järjestäjä määrittää sen, onko avustajalippu maksullinen vai maksuton. Kulttuuritalon aulassa on ”opaskoiraparkki”, johon opaskoiran voi jättää tarvittaessa odottamaan konsertin ajaksi.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.