UUSI AJANKOHTA ILMOITETAAN MYÖHEMMIN
Siirtyy: Queen Extravaganza

Pe 4.3.2022 klo

Liput Alk 38,50 € sis. käsittelykulun
Lisätietoa Erikseen veloitetaan toimitus- ja maksutapakohtaiset kulut valintasi mukaan.
Ovet 19:00
Katsomotyyppi Istumapaikat
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä Live Nation
Ikäraja S/K-18
Osta liput (Lippu.fi) Tilaa tarjoilu

QUEEN EXTRAVAGANZA -TAPAHTUMA SIIRTYY VUOTEEN 2023

Queen Extravaganzan keväälle 2022 suunniteltu keikka on siirtynyt vuodelle 2023. Helsingin Kulttuuritalon konsertin uusi ajankohta on 2. huhtikuuta 2023. Jo ostetut liput käyvät sellaisinaan uudelle päivämäärälle.

Mikäli uusi päivämäärä ei sovi, on liput mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan (Lippupiste) 9.5.2022 mennessä. Luethan lisätiedot tapahtuman siirtymisestä ja siihen liittyvistä toimintaohjeista osoitteesta livenation.fi: https://bit.ly/3sCsJ2k

Queen Extravaganza ja Live Nation Finland pahoittelevat siirtymisestä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

 

UUSI PÄIVÄMÄÄRÄ:
Queen Extravaganza
Su 2.4.2023 Kulttuuritalo, Helsinki

Ovet klo 19

 

QUEEN EXTRAVAGANZA RE-SCHEDULED TO 2023

The Queen Extravaganza concert planned for Spring 2022 has been postponed to 2023. The new date is April 2nd, 2023 at the House Of Culture in Helsinki. Already purchased tickets are valid for the new date.

If the new event date is not suitable, tickets can be returned to their point of purchase (Lippupiste) by May 9th, 2022. For more information about the re-scheduling and other related instructions, please visit livenation.fi: https://bit.ly/3sFDXU2

Queen Extravaganza and Live Nation Finland apologize for any inconvenience caused by the postponement.

 

NEW DATE:

Queen Extravaganza
Sun 2.4.2023 House Of Culture, Helsinki
Doors at 7PM

—–

QUEEN EXTRAVAGANZA -TAPAHTUMAT SIIRTYVÄT

Queen Extravaganzan keväälle 2022 suunniteltu kiertue siirtyy myöhempään ajankohtaan ja sen myötä myös pe 4.3.2022 Helsingin ja 5.3.2022 Turun konsertit.

Korvaavia konserttipäivämääriä etsitään ja tiedotamme asiakkaita uudelleen niiden varmistuttua. Jo ostetut liput tulevat käymään sellaisinaan uudelle päivämäärälle.

”As a result of the current challenges presented by Covid-19, it is with sadness that we have had to make the decision to postpone the upcoming Queen Extravaganza tour.

Whilst we were more than ready to get the show back on the road, the logistics this production faces within the current environment prevent us from being able to tour with the confidence needed to deliver over 50 shows across the UK and Europe at this time.

The show must go on, and we are working with venues and partners now to reschedule the dates into the same period in 2023. We ask audiences to bear with us whilst we get this work done so that we can offer an exchange into an alternative date. Of course if that is not suitable customers will be entitled to a refund.

Thank you for your support and understanding during these challenging times”, kiertueelta tiedotetaan.

Queen Extravaganza ja Live Nation Finland pahoittelevat siirtymisestä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

SIIRTYVÄT KEIKAT:Queen Extravaganza
Pe 4.3.2022 Kulttuuritalo, Helsinki
La 5.3.2022 Logomo, Turku

—————————————

QUEEN EXTRAVAGANZA MAALISKUUSSA HELSINKIIN JA TURKUUN

Rockyhtye Queenin rumpali Roger Taylorin sekä kitaristi Brian Mayn tuottama Queen Extravaganza saapuu Suomeen maaliskuussa. Queenin virallinen tribuuttishow on ollut valtaisa menestys mm. Britanniassa ja Pohjois-Amerikassa. Queenin 50-vuotista taivalta juhlistava show nähdään Helsingin Kulttuuritalolla perjantaina 4. maaliskuuta ja Turun Logomossa 5. maaliskuuta 2022. Liput tulevat myyntiin tiistaina 24. elokuuta klo 10 Lippupisteessä.

Queen Extravaganza on näyttävä showkiertue, jonka tarkoitus on saattaa legendaarisen Queen-yhtyeen musiikki ja konserttielämys laajojen fanijoukkojen ulottuville. Kaksi Queenin alkuperäisjäsentä ja säveltäjää – rumpali Roger Taylor ja kitaristi Brian May – ovat taustavoimat Queen Extravaganzan takana. Taylor ja May vastaavat henkilökohtaisesti show’n tuottamisesta. Yhdessä he ovat luoneet täydellisen Queen-konserttikokemuksen, joka taitavien muusikoiden tulkitsemana maagisena kiertueversiona tekee oikeutta yhtyeen musiikkiperinnölle.

Roger Taylor ja Brian May valitsivat Queen Extravaganzan muusikot hakuprosessissa, joka huipentui valitun ryhmän televisioesiintymiseen American Idolsissa 2012. Lahjakkaat muusikot soittavat musiikkia täydellisesti. ”Olen uskomattoman ylpeä näistä tyypeistä, ja tästä tulee nostalginen ja upea ilta kaikille mukana oleville.” Roger Taylor sanoo.

90 minuutin show’ssa esitetään yli 20 Queen-klassikkoa, jotka on kerätty bändin suurimmista hiteistä: “Bohemian Rhapsody”, “Another One Bites the Dust”, “Crazy Little Thing Called Love”, “Under Pressure”, “We Will Rock You”, ”We are the Champions”, “A Kind of Magic”, “Radio Ga Ga”, “Somebody to Love” ja “Killer Queen” sekä muut fanien suosikit. ”Se on oma virallinen tribuuttibändimme”, Taylor jatkaa.

QUEEN EXTRAVAGANZA

Pe 4.3.2022 Kulttuuritalo, Helsinki
Ovet klo 19, ikäraja S/K-18

La 5.3.2022 Logomo, Turku
Ovet klo 18, ikäraja S

LIPUT:
Myyntiin ti 24.8.2021 klo 10
Liput palvelumaksuineen alkaen 38,50 / 49,50 € Lippupisteestä

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Lippu.fi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Eteispalvelumaksun 3 € voi maksaa käteisellä, yleisimmillä maksukorteilla, tai ennakkoon Lippu.fi-nettikaupassa. Ennakkomaksulippu esitetään naulakossa.

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.