POSTMODERN JUKEBOX – The Grand Reopening Tour

Ti 29.3.2022 klo 19:00

Liput Alk. 49,50€ sis. käsittelykulun
Lisätietoa Erikseen veloitetaan toimitus- ja maksutapakohtaiset kulut valintasi mukaan.
Alkaa 19:00
Ovet 18:00
Katsomotyyppi Istumapaikat
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä RH-Entertainment
Väliaika Tapahtumassa ei ole väliaikaa
Osta liput (Lippu.fi) Tilaa tarjoilu

Vintage-versioita nykypäivän pop-klassikoista 20-luvun tyyliin!

Menestyksellisesti Suomessa aikaisemminkin esiintynyt amerikkalainen pop-jazz-kollektiivi Postmodern Jukebox palaa maahamme maaliskuussa 2022.

Hyväntuulinen ja varmaotteinen artistiryhmä esittää nykypäivän pop-klassikoita 20-luvun tyyliin sovitettuina valloittavina vintage-versioina. Muun muassa Michael Jacksonin, Lady Gagan, Kate Perryn, Miley Cyrusin, David Bowien ja Justin Bieberin tunnetuiksi tekemät hitit soivat Postmodern Jukeboxin esittäminä niin kuin ne olisivat soineet kieltolain aikaan salakapakoissa Chicagossa tai New Yorkissa.

Postmodern Jukebox panostaa esiintymisissään myös tanssiin ja visuaalisuuteen. Taitavasti laaditut tanssikoreografiat iskevät silmään ja vievät mukanaan. 20-luvun musiikissa ja pukeutumisessa näkyi yhteiskunnan vapautuminen ja ilakointi. – Naisilla lyhyitä helmoja, pitkiä hanskoja, höyhenpuuhkia ja koristeellisia pantoja ja miehillä lierihattuja, värikkäitä solmioita, henkseleitä ja raitapukuja ála The Great Gatsby. Ajan henkeen pukeutuminen kuuluu asiaan myös Postmodern Jukeboxin uskollisen yleisön saapuessa katsomoihin niin Suomessa kuin muuallakin maailmassa.

Postmodern Jukeboxin valloittaa estradin kuin estradin ja tempaa yleisön mukaansa. Ilakointi tarttuu! – Esimerkiksi Tampere-talossa, jossa Postmodern Jukebox on nähty pari kertaa aikaisemmin, esiintymislavan edestä on varattu yleisölle erityinen tanssitila.

Postmodern Jukeboxin ”Welcome to the Twenties 2,0 Tour” -maailmankiertueen piti startata jo keväällä 2020, mutta sitten kaikki muuttui… Uusi startti, tällä kertaa otsikolla ”The Grand Reopening Tour” tapahtuu ensi syksynä, jolloin Postmodern Jukebox konsertoi Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Euroopassa.

Suomessa – Turussa, Tampereella ja Helsingissä – ryhmä nähdään siis ensi keväänä.

***

Postmodern Jukebox, joka tunnetaan myös lyhenteellä PMJ on lukuisista eri muusikoista ja solisteista koostuva musiikillinen kollektiivi, jonka jazzpianistin koulutuksen saanut Scott Bradlee perusti viime vuosikymmenen lopulla New Yorkissa. Ajatuksena on sovittaa nykypäivän hittejä menneiden aikojen tyyliin erityisesti 20-lukua, jazzin, swingin ja ragtimen kulta-aikoja painottaen.

Alun alkujaan Bradlee teki omassa olohuoneessaan musiikkivideoita, joita hän julkaisi muun muassa YouTubessa. Ajan myötä suosio on kasvanut huikeaksi. Nykyään Scott Bradlee johtaa maailmanmaineen saavuttanutta Postmodern Jukebox –projektia Yhdysvaltojen länsirannikolta käsin etsimällä vintage-tyyliin sovitettavaksi sopivia hittejä, kouluttamalla lahjakkaita nuoria muusikkoja ja laulusolisteja ja rakentamalla erilaisia show-paketteja. Postmodern Jukeboxin solisteina on nähty muun muassa useita American Idol –tv-ohjelman loppukilpailijoita.

Vuodesta 2014 alkaen Scott Bradlee on järjestänyt omia #PMJSearch –kykykilpailuja, joihin kilpailijat voivat osallistua videon välityksellä.

Postmodern Jukeboxin ensimmäinen, miljoonia katsojamääriä tavoittanut viraalihitti oli versio Macklemore & Ryan Lewis –duon tunnetuksi tekemästä ”Thrift Shop” –kappaleesta vuonna 2012. Samaan kategoriaan kuuluvat myös retrohenkeen toteutetut versiot Miley Cyrusin ”We Can’t Stop” ja Meghan Trainorin ”All About That Bass” –kappaleista. Kaiken kaikkiaan Postmodern Jukeboxin esityksiä on YouTubessa katsottu yli miljardi kertaa.

POSTMODERN JUKEBOX – The Grand Reopening Tour
Helsingin Kulttuuritalo tiistai, 29.03.2022, klo 19:00

Konsertissa ei ole väliaikaa eikä ikärajaa.

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Lippu.fi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Eteispalvelumaksun 3 € voi maksaa käteisellä, yleisimmillä maksukorteilla, tai ennakkoon Lippu.fi-nettikaupassa pääsilipun kanssa. Ennakkomaksulippu esitetään naulakossa.

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.