SCOTT BRADLEE’S POSTMODERN JUKEBOX (US): Life in the Past Lane Tour

Ti 23.5.2023 klo 20:00

Lisätietoa Alk. 58,00€
Alkaa 20:00
Ovet 18:30, Bistro aukeaa 16:30
Järjestäjä Live Nation Finland
Osta liput (Lippu.fi) Tilaa tarjoilu

POSTMODERN JUKEBOX HELSINKIIN TOUKOKUUSSA

Pop-klassikoita vintage-sovituksina esittävä pop-jazz-sensaatio Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox palaa Suomeen. Yli miljardi katselukertaa YouTubessa kerännyt ja valtavaksi viraali-ilmiöksi kasvanut yhdysvaltalaiskollektiivi nähdään Helsingin Kulttuuritalolla 23. toukokuuta. Liput tulevat myyntiin virallisissa lipunmyyntikanavissa maanantaina 6.3. klo 10.

Huhtikuussa alkava Life In The Past Lane -konserttikiertue juhlistaa 1900-luvun suosituimpia musiikkivirtauksia, joiden ajattomalla patinalla Postmodern Jukebox kuorruttaa viime vuosien suurimpia pop-hittejä. Konsertit tarjoavat kyydin aikakoneessa ja uskomattoman matkan eilispäivän musiikkiin!

Hyväntuulisen ja taidokkaan Postmodern Jukeboxin ohjelmistossa kuullaan tulevalla kiertueella muun muassa Beyoncén, Radioheadin, Soundgardenin, Billie Eilishin ja NSYNCin hittejä – mutta esitettynä nostalgiseen tyyliin, joka olisi sopinut New Yorkin salakapakoihin kieltolain aikaan. Showryhmään kuuluu ydinryhmä laulajia, instrumentalisteja ja steppaajia, minkä lisäksi keikoilla nähdään usein yllättäviä erikoisvieraita. Tämän ansiosta Postmodern Jukeboxin jokainen konsertti on ainutlaatuinen, sähköinen ja ajaton.

”Ajat muuttuvat ja trendejä tulee ja menee, mutta menneisyyden klassiset soundit vain paranevat iän myötä, kuten vuoden 1961 Jaguar XK-E! Olitpa sitten vinyylilevyjen keräilijä tai TikTokin viimeisimpien muotivirtausten seuraaja, hyppää kyytiimme ja koe vuosisadan edestä ajatonta musiikkia. Tätä matkaa et unohda”, yhtyeen perustaja Scott Bradlee lupaa.

Postmodern Jukeboxin ensimmäinen, miljoonia katsojamääriä tavoittanut viraalihitti oli versio Macklemore & Ryan Lewis -duon tunnetuksi tekemästä Thrift Shop -kappaleesta vuonna 2012. Samaan kategoriaan kuuluvat myös retrohenkeen toteutetut versiot Miley Cyrusin We Can’t Stop ja Meghan Trainorin All About That Bass -biiseistä. Postmodern Jukeboxin esityksiä on YouTubessa katsottu pitkästi toista miljardia kertaa. Suomessa yhtye on tehnyt lukuisia konsertteja ja esiintynyt useille tuhansille tyytyväisille kuulijoille.

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Lippu.fi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Eteispalvelumaksun 3 € voi maksaa käteisellä, yleisimmillä maksukorteilla, tai ennakkoon Lippu.fi-nettikaupassa. Ennakkomaksulippu esitetään naulakossa.

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.