Popcult Day 2018

La 12.5.2018 klo 10:00

Liput 14 €
Lisätietoa Lipunmyynti ovella vain jos lippuja on jäljellä ennakkomyynnistä
Alkaa 10:00
Loppuu 17:30
Järjestäjä Finnish Fandom Conventions ry
Osta liput Tilaa tarjoilu

”Popcult Day kutsuu kaikki popkulttuurin fanit Kulttuuritalolle toukokuussa!

Popcult Day on värikäs tapahtuma fantasian, scifin, animaation, cosplayn ja pelien harrastajille. Teemana tapahtumassa ovat tänä vuonna fanituksen eri muodot. Tapahtuma on yksipäiväinen versio Popcult Helsinki -viikonlopputapahtumasta ja se sopii kaikenikäisille popkulttuurista innostuneille.

Luvassa on monipuolista ohjelmaa suosituista tv-sarjoista, elokuvista, kirjoista, peleistä, sarjakuvista ja monesta muusta. Huipputason luentojen aiheina on mm. Game of Thrones, Disneyn piirretyt, Star Trek, Marvel, Euroviisut, musikaalit, elokuvien efektisuunnittelu, Avatar-sarja ja escape roomit.

Popcult Daysta löydät myös taidekujan, teemaan liittyviä myyntipöytiä, työpajoja, kuorokonsertin sekä Virtual Reality -pelihuoneen! Koko ohjelmakartta on nähtävillä nettisivuillamme. Liput tapahtumaan myynnissä nyt!

https://popcult.fi/day-2018

Facebook: https://www.facebook.com/popcultfi

Twitter: https://twitter.com/popcultfi

Instagram: https://instagram.com/popcultfi ”

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Eteispalvelumaksun 2,50 € voi maksaa käteisellä, yleisimmillä maksukorteilla, tai ennakkoon Ticketmaster-nettikaupassa: Kulttuuritalon narikkamaksu. Ennakkomaksulippu esitetään naulakossa.

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.