Pink Martini featuring China Forbes (USA)

Ti 12.4.2022 klo 19:00

Liput Alk. 59 € sis. käsittelykulun
Lisätietoa Erikseen veloitetaan toimitus- ja maksutapakohtaiset kulut valintasi mukaan. n. 1,5h
Alkaa 19:00
Ovet 18:00
Katsomotyyppi Istumapaikat
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä Aftersunset Entertainment
Väliaika Tapahtumassa ei ole väliaikaa
Osta liput (Ticketmaster) Tilaa tarjoilu

Sensaatiomainen kevyen musiikin ilmiö Pink Martini tulee Suomeen

Maailmalla hehkutettu, tyylilajeja yhdistelevä Pink Martini nyt ensimmäistä kertaa Suomessa! Tule kokemaan huipputyylikkään livebändin kansainvälisesti ylistetty show.

Menneen maailman glamouria tihkuva kevyen musiikin yhtye Pink Martini ihastuttaa yleisöjä ympäri maailman. Genrejä suvereenisti yhdistelevä bändi ottaa ainutlaatuisella tavalla haltuun jazzin, popin ja klassisen musiikin parhaat palat. Leikkisät sovitukset uppoavat yleisöön kuin häkä. Huhtikuussa voit kokea keikan uskomattoman ilmapiirin Helsingin Kulttuuritalolla.

Yhtyeen perustaja, johtohahmo ja pianisti Thomas Lauderdale on saanut ympärilleen 11 hengen taitavan ensemblen monine soittimineen. Kappaleet tulkitsee Pink Martinin luottosolisti, vahvaääninen China Forbes. Parin viimeisen vuosikymmenen aikana kriitikot ovatkin kehuneet Pink Martinia yhdeksi maailman tyylikkäimmistä liveyhyeistä.

Viihdyttävä paketti uusia ja vanhoja rytmejä

Pink Martini debytoi Cannesin elokuvajuhlilla vuonna 1997. Sittemmin yhtye on noussut kansainväliseksi sensaatioksi, joka yhdistää rohkeasti vanhan kunnon glamourin ja modernin kevyen musiikin, kymmenillä eri kielillä. Bändi on valloittanut yleisöjä maailman eturivin lavoilla, kuten Sydneyn oopperatalossa, Los Angelesin filharmonisessa, The Kennedy Centerissä ja Royal Albert Hallissa.

Useita omia levyjä julkaissut Pink Martini tulkitsee rakastettuja klassikkoja ja täydentää illan tunnelmaa omilla mukaansatempaavilla kappaleillaan. Show pulppuaa voimakkaita rytmejä, kuumia latinosäveliä, kabareeta, loungea, herkkiä balladeja ja fiilisteleviä sooloja. Koet 1940–50-lukujen elokuvamusiikin, maailmanmusiikin ja lukuisat tyylilajit ennennäkemättömän viihdyttävässä paketissa.

Tunnelma on koettava itse. Osta lippusi nyt!

Pink Martini featuring China Forbes (USA)
UUSI KONSERTTIPÄIVÄ: Ti 12.4.2022 klo 19.00 Kulttuuritalo, Helsinki
Ovet klo 18.00
Tapahtumassa ei ole väliaikaa.

Liput palvelumaksuineen alkaen 59 euroa Ticketmasterista.

Pink Martinin Helsingin Kulttuuritalolle 9. kesäkuuta 2021 suunniteltu konsertti on koronaepidemian rajoitusten takia siirretty ensi vuoteen. Vuoden 2021 konserttiin ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle päivämäärälle.

 

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Ticketmaster Suomi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Eteispalvelumaksun 3 € voi maksaa käteisellä, yleisimmillä maksukorteilla, tai ennakkoon Ticketmaster-nettikaupassa: Kulttuuritalon narikkamaksu. Ennakkomaksulippu esitetään naulakossa.

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.