Peter Jöback Humanology Sommar 2019

Pe 7.6.2019 klo 19:30

Liput alk. 59€ sis. käsittelykulun
Alkaa 19:30
Loppuu 21:30
Ovet 18:30
Katsomotyyppi Istumapaikat
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä Live Nation Finland
Osta liput (Ticketmaster) Tilaa tarjoilu

Suomessakin useaan otteeseen vieraillut musikaalitähti Peter Jöback konsertoi Helsingin Kulttuuritalolla perjantaina kesäkuun 7. päivä. Konsertti on osa loppuunmyydyille saleille kotimaassaan esiintyvän miehen Pohjoismaiden Humanology Sommar 2019 -kesäkiertuetta. Lipunmyynti Kulttuuritalon konserttiin alkaa maanantaina 28.1. klo 9.00.

Ruotsin suurimpiin musikaalitähtiin lukeutuva Peter Jöback saapuu Suomeen konsertoimaan osana Pohjoismaihin ulottuvaa Humanology Sommar 2019 –kiertuettaan. Kesän konserteissa kuullaan sekä uutta materiaalia miehen loppuvuodesta 2018 ilmestyneeltä Humanology-albumilta että tuttuja viihdeklassikoita. Säestäjänään Peter Jöbackilla on Kristofer Nergårdhin johtama iso taustaorkesteri. Ruotsissa jo useita konsertteja uuden albuminsa tiimoilta loppuunmyynyt mies iloitsee tulevasta kesäkiertueestaan jo nyt: ”Odotan innolla, että pääsen esittämään sekä uusia että vanhoja biisejäni tämän hämmästyttävän bändin kanssa.  Siitä on aivan liian pitkä aika kun viimeksi tein kesäkiertueen –nyt on sen aika!”

Peter Jöback on työskennellyt useiden eri musiikkityylien parissa, myynyt levyillään platinaa, kiertänyt esiintymässä loppuunmyydyille saleille sekä tehnyt useita kansainvälisiä musikaalirooleja. Jöback kutsuttiin esiintymään mm. West Endiin ja Broadwaylle, jossa hän vuosina 2012-2013 esitti nimiroolin ’Phantom of the Operassa’. Hän oli ensimmäisenä ruotsalaisena roolistaan myös Tony-ehdokkaana. Vuonna 2013 Jöback palasi Ruotsiin tekemään pääroolin Tukholman Kaupunginteatterin ’Sweeney Toddiin’, jota esitettiin loppuunmyydyille katsomoille yhteensä yli 70 000 ihmiselle.  Mies on myös palkittu kahteen kertaan Guldmasken-pystillä musikaalirooleistaan. Jöback on tuttu myös Suomessa, täällä useampaan otteeseen konsertoinut mies on mm. täyttänyt Hartwall Arenan yhdessä Helen Sjöholmin kanssa järjestetyssä ’I Love Musicals’ –konsertissa. Peter Jöbackin tuorein Humanology-albumi on  kansainvälisten standardien mukaan tehty poplevy, jonka on tuottanut Los Angelesissa asuva Tobias Karlssson.

KONSERTTI:
Peter Jöback Humanology Sommar 2019 Kulttuuritalo, Helsinki  Pe 7.6.2019 klo 19.30
Ovet klo 18.30

LIPUT:
Myyntiin ma 28.1.2019 klo 9
Palvelumaksuineen alkaen 89 / 74 / 59

 

Peter Jöback, en av de också i Finland mest älskade svenska artisterna gästar Helsingfors, Kulturhuset, fredagen den 7 juni! Konserten ingår i en stor sommarturné i Skandinavien.

I december avslutade Jöback sin hyllade popteaterföreställning “Med hjärtat som insats” på Cirkus i Stockholm och kort därefter sålde han ut två exklusiva konserter på Storan i Göteborg på några timmar! I sommar är det möjligt att uppleva Peter med nya låtar och tidigare klassiker i en turné som täcker stora delar av Sverige, och därtill Oslo och Helsingfors. Med sig på scenen flankeras Peter av ett stort band under ledning av Kristof Nergårdh. Biljetterna till konserten I Helsingfors släpps på måndag morgon hos Ticketmaster och Live Nation.

Peter Jöbacks nya album “Humanology” släpptes i oktober. Det var 11 år sen hans senaste originalalbum – och det var efterlängtat! Humanology gick rakt in på albumlistans första plats, fysisk försäljning !

“Jag ser fram emot att tillsammans med detta fantastiska band göra både mitt nya och tidigare material. Det var alltför länge sen jag gjorde en sommarturné – det är dags nu!”, säger Peter Jöback.

“Humanology” är en storslagen popskiva av internationellt snitt, där Jöback har arbetat med låtskrivarna Tobias Fröberg och Kathryn Williams samt LA-baserade producenten Tobias Karlsson. Resultatet är en fullmatad samling låtar med stark personlig koppling – ackompanjerade av storslagna blås- och stråkarrangemang.

Bäst känd är Peter Jöback från sina stora musikalroller,  på hemmaplan och också i  huvudrollen i Phantom of the Opera i West End och Broadway! För ett par år sedan fyllde Peter, med Helen Sjöholm och några  internationella musikalstjärnor,  Hartwall Arenan i  Helsingfors med sin storproduktion “ I Love Musicals!”.

KONSERTEN

Humanology Summer 2019

Peter Jöback in Concert

BILJETTERNA

Biljettsläpp måndag 28.1 kl 9 hos Ticketmaster och Live Nation

Priser inkl serviceavgift: 89/74/59 eur

 

 

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Ticketmaster Suomi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Eteispalvelumaksun 3 € voi maksaa käteisellä, yleisimmillä maksukorteilla, tai ennakkoon Ticketmaster-nettikaupassa: Kulttuuritalon narikkamaksu. Ennakkomaksulippu esitetään naulakossa.

 • Väliaikatarjoilu +

  Osassa konserteista on väliaikatarjoilu. Väliaikatarjoilu järjestetään Aalto-aulassa. HUOM! Juomien ja ruoan vienti saliin on kiellettyä. Tilaa tarjoilut tästä >

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.