Steve Vai
PASSION & WARFARE 25TH ANNIVERSARY TOUR

torstai 9.6.2016 klo 20:00

Liput 59,50 € / 54,50 €
Lisätietoa Lipunmyynti alkaa pe 22.4.2016 klo 10.
Alkaa 20:00
Katsomotyyppi Seisoma
Järjestäjä Eastway Live & Live Nation Finland
Lipunmyynti

Ticketmaster Suomi  ja Menolippu

Osta liput Tilaa tarjoilu
Passion & Warfare

Maailman arvostetuimpiin kitarataitureihin lukeutuva Steve Vai saapuu konsertoimaan Helsinkiin kesäkuussa. Steve Vai nousee Helsingin Kulttuuritalon lavalle torstaina 9. kesäkuuta osana laajaa Passion and Warfare -25-vuotisjuhlakiertuettaan. Kitaristivirtuoosi Steve Vai tunnetaan säveltäjänä ja tuottajana, joka on jättänyt hard rockiin oman näyttävän kädenjälkensä. Kolminkertaisen Grammy-voittajan albumeita on myyty kaikkiaan yli 15 miljoonaa ympäri maailman.

Soitto-opiskelunsa Steve Vai aloitti 12-vuotiaana Joe Satriani opettajanaan. Ammattimaiseksi muusikoksi hän ryhtyi 18-vuotiaana nuotintamalla Frank Zappan kappaleita ja kitarasooloja. Pian Zappa myös nosti hänet yhtyeensä soittajaksi 1980-luvun alussa.

Vai on kiertänyt maailmaa sekä soolomuusikkona, G3-kokoonpanossa että lukuisissa muissa yhtyeissä, kuten Alcatrazz, The David Lee Roth Band ja Whitesnake. Vai vastaa myös oman levymerkkinsä Favored Nations kautta julkaistujen sooloalbumiensa tuotannosta. Levymerkki on tuottanut myös kymmenittäin albumeita muille artisteille, joihin lukeutuvat mm. Tommy Emmanuel, Steve Lukather, Eric Johnson, Billy Sheehan ja Larry Carlton.

Steve Vai on todellinen monilahjakkuus, joka on luonut musiikkia myös elokuviin, videopeleihin sekä mainoksiin. Hän on myös saanut kunniatohtorin arvonimen Berklee College of Music and Musicians Institutessa.

Vai julkaisi 16. sooloalbuminsa, kriitikoiden ylistämän ”The Story of Lightin” vuonna 2012 ja esiintyi sen jälkeen kaikkiaan yli 250 kertaa 52 maassa. Vai on hiljattain tehnyt sopimuksen SONY/Legacyn kanssa, ja hänen tuoreimpia julkaisujaan on tupla-DVD-kokoelma ”Stillness In Motion – Vai Live in L.A”.

Lisätietoja tapahtumasta:
www.menolippu.fi

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Ticketmaster Suomi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa ottaa reppuja.

  Eteispalvelumaksu 2,50 € / takki tai reppu), maksu käteisellä.

  Eteispalvelun voi maksaa myös Mobiilinarikka -palvelun kautta soittamalla numeroon 0606-056 3009. Puhelun hinta 3,58 € + mpm. sis. alv 24%. Tekstiviestinä tullut kuitti esitetään naulakonhoitajalle. Maksu veloitetaan puhelinlaskulla. Mikäli käytätte Mobiilinarikka -palvelua, pyydämme ystävällisesti soittamaan ensin palvelun numeroon ja siirtymään naulakkoon vasta sen jälkeen ruuhkautumisen estämiseksi.

 • Väliaikatarjoilu +

  Osassa konserteista on väliaikatarjoilu. Väliaikatarjoilu järjestetään Aalto-aulassa. HUOM! Juomien ja ruoan vienti saliin on kiellettyä. Tilaa tarjoilut tästä >

 • Esteettömyys +

  Aalto-salin pyörätuolipaikat sijaitsevat permannon B-osiossa ensimmäisellä rivillä. Kulku näille paikoille on Aalto-aulan hissillä lippukassan vierestä.Kaikkia pyörätuolia tai esim. rollaattoria käyttäviä asiakkaita pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin.

  Myös saattajilla ja avustajilla tulee olla lippu. Kunkin tilaisuuden järjestäjä määrittää sen, onko avustajalippu maksullinen vai maksuton. Kulttuuritalon aulassa on ”opaskoiraparkki”, johon opaskoiran voi jättää tarvittaessa odottamaan konsertin ajaksi.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.