Huom! Verkkotapahtuma
Päihdepäivät 2021

To 20.5.2021 klo 9:30

Liput Alk 50€
Alkaa 9:30
Loppuu 16:00
Ovet Verkkotapahtuma
Järjestäjä EHYT ry ja Ehkäisevän päihdetyön järjestöverkosto
Osta liput (Paihdepaivat.fi) Tilaa tarjoilu

Tervetuloa Päihdepäiville, vuoden kiinnostavimmille päihdealan ammattilaispäiville verkkoon 19.-20.5.2021!

Päihdepäivät-tapahtuma on suunnattu kaikille päihdeaiheesta kiinnostuneille kuten ammattilaisille, opiskelijoille tai eläkeläisille.

Ilmoittautua voi 10.5. asti verkkosivuilla: www.paihdepaivat.fi

Tämän vuoden tapahtuman teemana on päihteet, mieli ja nuorten hyvinvointi. Lasten ja nuorten hyvinvoinnin sekä mielenterveyden ympärille on rakennettu seminaaripolku, joka tarjoaa ammattilaisille tietoa ja työkaluja nuorten hyvinvoinnin edistämiseksi.

Tapahtumassa on yhteensä 14 seminaaria, joista jokainen osallistuja voi vapaasti valita itselleen sopivat seminaariaiheet. Aiheina mm. huumeet ja yksinäisyys, päihteiden puheeksi otto, sosiaalinen työllistyminen, päihdepalvelujen saatavuus, kuntien päihde- ja mielenterveystyö, rahapelihaittojen ehkäisy, nuorten mielenterveyden edistäminen, päihdehuolto ja kuntoutus sekä kannabistyö.

Seminaarien lisäksi osallistujat voivat tutustua laajaan virtuaalimessuosastoon, maksuttomiin miniseminaareihin ja seurata tauko-ohjelmaa. Seminaaripuhujina toimivat asiantuntijat, tutkijat, nuoret, kokemusasiantuntijat ja sotealan osaajat Suomesta.
Maksulliseen sekä maksuttomaan ohjelmaan voi tutustua verkkosivuilla www.paihdepaivat.fi

Päihdepäivät-tapahtumaa järjestää vuosittain EHYT ry ja Ehkäisevän päihdetyön järjestöverkosto. Päihdepäivien vuoden 2021 yhteistyökumppani on MIELI ry.

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Ticketmaster Suomi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Eteispalvelumaksun 3 € voi maksaa käteisellä, yleisimmillä maksukorteilla, tai ennakkoon Ticketmaster-nettikaupassa: Kulttuuritalon narikkamaksu. Ennakkomaksulippu esitetään naulakossa.

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.