Päihdepäivät 2018

Ke 16.5.2018 klo 9:00

Alkaa 9:00
Loppuu 16:30
Ovet 8:30
Katsomotyyppi Istumapaikat
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä EHYT ry
Osta liput Tilaa tarjoilu

Päihdepäivät on EHYT ry:n ja Ehkäisevän päihdetyön järjestöverkoston yhteinen kaksipäiväinen koulutustapahtuma sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille, vapaaehtoisille ja päättäjille. Tapahtuman ohjelma löytyy täältä: http://www.ept-verkosto.fi/paihdepaivien-ohjelma 

Seuraavat Päihdepäivät järjestetään Helsingin Kulttuuritalolla 15.-17.5.2018. Ensimmäisenä päivänä järjestetään yhteinen ilta päättäjille ja kahtena seuraavana päivänä tapahtumassa on seminaariohjelmaa kaikille. Messualueella yli 30 näytteilleasettajaa tuo tapahtumaan oman osaamisensa ja seminaarivieraat voivat valita 26 seminaarista ne kaikkein mieluisimmat.

Tapahtuman teemana on mielenterveys ja yhteistyökumppanina Suomen Mielenterveysseura.

 • Liput -

  Ilmoittautuminen tapahtuman kotisivujen kautta

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa ottaa reppuja.

   

 • Väliaikatarjoilu +

  Osassa konserteista on väliaikatarjoilu. Väliaikatarjoilu järjestetään Aalto-aulassa. HUOM! Juomien ja ruoan vienti saliin on kiellettyä. Tilaa tarjoilut tästä >

 • Esteettömyys +

  Aalto-salin pyörätuolipaikat sijaitsevat permannon B-osiossa ensimmäisellä rivillä. Kulku näille paikoille on Aalto-aulan hissillä lippukassan vierestä.Kaikkia pyörätuolia tai esim. rollaattoria käyttäviä asiakkaita pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin.

  Myös saattajilla ja avustajilla tulee olla lippu. Kunkin tilaisuuden järjestäjä määrittää sen, onko avustajalippu maksullinen vai maksuton. Kulttuuritalon aulassa on ”opaskoiraparkki”, johon opaskoiran voi jättää tarvittaessa odottamaan konsertin ajaksi.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.