Päihdepäivät 2017

Ke 7.6.2017 klo 9:30

Liput Kahden päivän lippu 17.3. asti 200 € / Kahden päivän lippu 17.3. jälkeen 225 €. Yhden päivän lippu 150 €. Opiskelijat, eläkelläiset ja työttömät 50 € / päivä
Alkaa 9:30
Loppuu 15:30
Ovet 8:30
Katsomotyyppi Istumapaikat
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä EHYT ry
Osta liput (Liput tapahtuman kotisivujen kautta) Tilaa tarjoilu

Päihdepäivät on koulutustapahtuma sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille, opiskelijoille, päättäjille ja vapaaehtoisille. Tapahtuman 27 seminaaria tarjoavat ajankohtaista tietoa päihdealan muutoksista sekä uusista työvälineistä ja messuosastolla voi tutustua alan toimijoihin.

Vuonna 2017 tapahtuman teemana on monimuotoisuus päihdetyössä ja teemaa toteutetaan esimerkiksi loppuseminaarin monikulttuurisessa talk-showssa. Oman seminaarinsa saavat myös kannabis työelämässä, päihdetaustainen surutyö sekä ehkäisevä päihdetyö ja mediakasvatus.

Tapahtuman seminaareihin voi ostaa lippuja 17.5. mennessä. Päihdepäivien ohessa toimiva messuosasto on kävijöille maksuton.

Ohjelma löytyy täältä: http://www.ept-verkosto.fi/paihdepaivien_ohjelma

 • Liput -

  Ilmoittautuminen tapahtuman kotisivujen kautta

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa ottaa reppuja.

   

 • Väliaikatarjoilu +

  Osassa konserteista on väliaikatarjoilu. Väliaikatarjoilu järjestetään Aalto-aulassa. HUOM! Juomien ja ruoan vienti saliin on kiellettyä. Tilaa tarjoilut tästä >

 • Esteettömyys +

  Aalto-salin pyörätuolipaikat sijaitsevat permannon B-osiossa ensimmäisellä rivillä. Kulku näille paikoille on Aalto-aulan hissillä lippukassan vierestä.Kaikkia pyörätuolia tai esim. rollaattoria käyttäviä asiakkaita pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin.

  Myös saattajilla ja avustajilla tulee olla lippu. Kunkin tilaisuuden järjestäjä määrittää sen, onko avustajalippu maksullinen vai maksuton. Kulttuuritalon aulassa on ”opaskoiraparkki”, johon opaskoiran voi jättää tarvittaessa odottamaan konsertin ajaksi.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.