Ott Sepp ja Märt Avandi: Suur rõõm väikestest asjadest / Iso ilo pienistä asioista stand up show (EST)

Ma 19.12.2016 klo 19:00

Liput Alk. 27,50 €
Lisätietoa Hinta sis. kulut 2,50 €.
Alkaa 19:00
Ovet 18:00
Katsomotyyppi Istumapaikat
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä Teater Oü Point
Osta liput Tilaa tarjoilu

Millised on olnud Oti ja Märdi jõulud viimasel kaheksal aastal? Mitte keegi ei tea, nemad isegi ei tea, sest neil ei ole viimasel kaheksal aastal jõule olnud!

Nad on kaheksa sügist järjest kirjutanud Tujurikkuja sketše. Ja kõige kurvemad on alati jõulud, sest siis on aastavahetuseni juba nii vähe aega, et kirjutama peab ka öösiti.

Nüüd on see orjus möödas! Nüüd on on Tujurikkuja lõppenud! Nüüd on mehed lõpuks vabad!

Nad on valmis, nad on kohe Teie ees, rõõmsalt küünilised, rõõmsalt iroonilised, rõõmsalt teravmeelsed, rõõmsalt otsekohesed, rõõmsalt ootamatud, rõõmsalt halastamatud ja rõõmsalt vastikud.

Ott Sepp ja Märt avandi oma parimas kvaliteedis ja kõrgeima lennuga otse Teie ajudesse.

 

Lavalla Ott Sepp ja Märt Avandi
Käsikirjoitus Ott Sepp ja Märt Avandi
Tuottaja Karl Kermes / Point Teater
Visuaalinen toteutus Mihkel Uba / Ghostwalker
Tekniset ratkaisut Petri Parrik / Blackout

 

Millaisia Ott Seppin ja Märt Avandin joulut ovat olleet viimeisten kahdeksan vuoden aikana? Kukaan ei tiedä, he itse mukaan lukien, koska heillä ei ole ollut joulua! Kaikki nämä vuodet ovat menneet kirjoittaessa uudenvuoden aaton suosikkiohjelman Ilonpilaaja sketsejä. Kaikkein surullisinta aikaa on joulu, sillä silloin uudenvuoden aatto on jo niin lähellä, että on pakko kirjoittaa myös öisin.

Mutta nyt orjuus on ohi! Ilonpilaaja ohjelma on päätynyt ja vihdoinkin miehet ovat vapaita!

Nyt he ovat valmiina ja kohta teidän edessänne iloisesti kyynisinä, iloisesti ironisina, iloisesti nokkelina, iloisesti rehellisiä, iloisesti arvaamattomina, iloisesti häikäilemättöminä ja iloisesti inhottavina.

Ott Sepp ja Märt Avandi parhaassa vedossa – suoraan teidän ajatuksiinne!

 

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Ticketmaster Suomi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa ottaa reppuja.

  Eteispalvelumaksu 2,50 € / takki tai reppu), maksu käteisellä.

  Eteispalvelun voi maksaa myös Mobiilinarikka -palvelun kautta soittamalla numeroon 0606-056 3009. Puhelun hinta 3,58 € + mpm. sis. alv 24%. Tekstiviestinä tullut kuitti esitetään naulakonhoitajalle. Maksu veloitetaan puhelinlaskulla. Mikäli käytätte Mobiilinarikka -palvelua, pyydämme ystävällisesti soittamaan ensin palvelun numeroon ja siirtymään naulakkoon vasta sen jälkeen ruuhkautumisen estämiseksi.

 • Väliaikatarjoilu +

  Osassa konserteista on väliaikatarjoilu. Väliaikatarjoilu järjestetään Aalto-aulassa. HUOM! Juomien ja ruoan vienti saliin on kiellettyä. Tilaa tarjoilut tästä >

 • Esteettömyys +

  Aalto-salin pyörätuolipaikat sijaitsevat permannon B-osiossa ensimmäisellä rivillä. Kulku näille paikoille on Aalto-aulan hissillä lippukassan vierestä.Kaikkia pyörätuolia tai esim. rollaattoria käyttäviä asiakkaita pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin.

  Myös saattajilla ja avustajilla tulee olla lippu. Kunkin tilaisuuden järjestäjä määrittää sen, onko avustajalippu maksullinen vai maksuton. Kulttuuritalon aulassa on ”opaskoiraparkki”, johon opaskoiran voi jättää tarvittaessa odottamaan konsertin ajaksi.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.