NINA HAGEN UNPLUGGED & BAND

ti 26.4.2016 klo 19:30

Liput 54,50 / 59,50 €
Lisätietoa Hinta sisältää toimitusmaksun 3,50 €
Alkaa 19:30
Katsomotyyppi Istuma
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä Live Nation Finland
Osta liput Tilaa tarjoilu
Nina Hagen

Saksan tunnetuimpiin ja omaperäisimpiin artisteihin lukeutuva Nina Hagen saapuu keväällä yhtyeineen Suomeen. 1970-luvun puolivälistä saakka shokeeranneen ja viihdyttäneen Nina Hagen tuo ”Nina Hagen Unplugged & Band” -kiertueensa Helsingin Kulttuuritalolle tiistaina 26. huhtikuuta. Lipunmyynti konserttiin käynnistyy maanantaina 30. marraskuuta Lippupalvelussa.
Punk-musiikin äidiksikin tituleerattu Nina Hagen aloitti musiikkiuransa 1970-luvun Itä-Saksasta, mutta valtio karkotti Hagenin perheineen Länsi-Saksan puolelle. Hagen innostui Sex Pistolsista ja The Clashista vieraillessaan Lontoossa ja löysi ilmaisulleen musiikillisen lähtökohdan. Hagen on lisännyt pitkän uransa aikana punkin perustuksiin monenlaisia uuden aallon kokeiluja aina glam- ja taiderockiin saakka. Musiikkinsa lisäksi suorapuheinen tähti tunnetaan varsin teatraalisiksi yltyvistä esiintymisistään ja näyttävästä tyylistään.

Omintakeisesta äänenkäytöstään tunnettu Nina Hagen julkaisi tuoreimman albuminsa ”Volksbeat” vuonna 2011. Englanninkielistä materiaalia Hagen on levyttänyt viimeksi vuonna 2010 ”Personal Jesus” -albumillaan. Albumi on sekoitus bluesia, rockia ja gospelia. Hagen kertoo, että tahtoo ihmisten tuntevan ja muistavan hänet ennen kaikkea laulajana ja taiteilijana, eikä vain ”Sex, Drugs and Rock ’n’ Roll”-viittaa kantavana punkin kuningattarena. Nina Hagen on tehnyt taannoin myös yhteistyötä suomalaisen Apocalyptican kanssa Rammstein-coverilla ”Seemann”.

Lisätietoja tapahtumasta:
ninahagen.com

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Ticketmaster Suomi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa ottaa reppuja.

  Eteispalvelumaksu 2,50 € / takki tai reppu), maksu käteisellä.

  Eteispalvelun voi maksaa myös Mobiilinarikka -palvelun kautta soittamalla numeroon 0606-056 3009. Puhelun hinta 3,58 € + mpm. sis. alv 24%. Tekstiviestinä tullut kuitti esitetään naulakonhoitajalle. Maksu veloitetaan puhelinlaskulla. Mikäli käytätte Mobiilinarikka -palvelua, pyydämme ystävällisesti soittamaan ensin palvelun numeroon ja siirtymään naulakkoon vasta sen jälkeen ruuhkautumisen estämiseksi.

 • Väliaikatarjoilu +

  Osassa konserteista on väliaikatarjoilu. Väliaikatarjoilu järjestetään Aalto-aulassa. HUOM! Juomien ja ruoan vienti saliin on kiellettyä. Tilaa tarjoilut tästä >

 • Esteettömyys +

  Aalto-salin pyörätuolipaikat sijaitsevat permannon B-osiossa ensimmäisellä rivillä. Kulku näille paikoille on Aalto-aulan hissillä lippukassan vierestä.Kaikkia pyörätuolia tai esim. rollaattoria käyttäviä asiakkaita pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin.

  Myös saattajilla ja avustajilla tulee olla lippu. Kunkin tilaisuuden järjestäjä määrittää sen, onko avustajalippu maksullinen vai maksuton. Kulttuuritalon aulassa on ”opaskoiraparkki”, johon opaskoiran voi jättää tarvittaessa odottamaan konsertin ajaksi.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.