Nick Lowe´s Quality Rock & Roll Revue

Su 18.9.2022 klo 18:00

Liput alk. 59€ sis. käsittelykulun
Lisätietoa Erikseen veloitetaan toimitus- ja maksutapakohtaiset kulut valintasi mukaan.
Alkaa 18:00
Ovet 17:00
Katsomotyyppi Istumapaikat
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä Loud'n Live Promotions Oy
Osta liput (Lippu.fi) Tilaa tarjoilu

Elävä legenda, Nick Lowe saapuu Kulttuuritaloon syyskuussa! 

Syystä voi sanoa, ettei yksikään yhä konsertoiva artisti ole vaikuttanut englantilaiseen popmusiikkiin yhtä syvästi ja laajasti kuin Nick Lowe. Hän on tehnyt merkittävän uran laulajana ja lauluntekijänä, mutta samalla hän on kunnostautunut myös tuottajana ja muusikkona. Nick Lowen ensimmäinen merkittävä bändi oli 1970-luvun alun Brinsley Schwarz. Sitä seurasi Dave Edmundsin kanssa perustettu legendaarinen Rockpile. Soolouralla hän on julkaissut parikymmentä erinomaista albumia.

Tuottajan työnsä ansiosta Nick Lowea on kutsuttu sekä punk- että pubrockin kummisedäksi – hoitelihan hän suvereeniin tapaansa Damnedin, Elvis Costellon, Wreckless Ericin, Mickey Juppin, Graham Parkerin, Pretendersin ja Dr. Feelgoodin varhaisia levytyksiä. Voi kuitenkin väittää, että merkittävimmän panoksensa on Nick Lowe antanut rockmusiikille lauluntekijänä. Hänen ehdottomasti tunnetuin laulunsa on (What’s So Funny ’Bout) Peace, Love And Understanding. Sen levytti ensin Brinsley Schwarz, sitten Elvis Costello ja lopulta se päätyi Curtis Stigersin tulkitsi yli 45 miljoonaa kappaletta myyneelle The Bodyguard-elokuvan soundtrack-albumille. Mutta hienoja biisejä Lowella riittää – sellaisia kuten (Johnny Cashinkin tulkitsema) Beast in Me, So It Goes, Cruel to Be Kind, All Men Are Liars, I Love the Sound of Breaking Glass ja niin edelleen.

Nick Lowella on harvinainen kyky loihtia tarttuvia popsävelmiä ja kirjoittaa koskettavia tekstejä. Viime vuosina on Lowen yhtyeeksi valikoitunut oivallinen, kaiken rock and rollista Agents-tyyliseen rautalankaan hallitseva, miltei pari tusinaa albumia julkaissut amerikkalainen Los Straitjackets. Suomalaisten iloksi Nick Lowe´s Quality Rock & Roll Revue –kiertue saapuu 18. syyskuuta 2022 Helsinkiin esittääkseen Kulttuuritalossa kattavan läpileikkauksen Nick Lowen koko tuotannosta.

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Lippu.fi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Eteispalvelumaksun 3 € voi maksaa käteisellä, yleisimmillä maksukorteilla, tai ennakkoon Lippu.fi-nettikaupassa. Ennakkomaksulippu esitetään naulakossa.

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.