Heikki Vilja, Matti Patronen ja Toni Jyvälä
NAURUN TASAPAINO ON THE ROAD (K-15)

la 12.3.2016 klo 19:00

Liput 27,50 € / 22,50 €
Lisätietoa sis. palvelumaksun, S-Etukortilla 2 €:n alennus (sis. väliaika)
Alkaa 19:00
Loppuu 20:45
Katsomotyyppi Istuma
Järjestäjä Suomen Stand Up Club
Osta liput Tilaa tarjoilu

YLE TV2:n suositun Naurun tasapaino -komiikkakilpailun stand up -koomikot Heikki Vilja, Matti Patronen ja Toni Jyvälä nähdään keväällä 2016 Suomen kattavalla Naurun tasapaino on the road -kiertueella! Kiertue on jatkoa viime vuoden finaalikolmikon Suomen-kierrokselle, jolle myytiin yli 11 000 lippua!

Yli 30 keikkaa ja paikkakuntaa kattava kiertomatka starttaa helmikuun lopulla ja kulkee Rovaniemeltä aina etelärannikolle saakka. Lavalle kipuaa kolme nälkäistä, freesiä ja kertakaikkisen hulvatonta stand up -koomikkoa paukuttamaan parhaat settinsä! Keikat sisältävät myös materiaalia, jota ei nähty tv:ssä.

Oulusta ponnistava Matti Patronen on kertakaikkisen kummallinen, ammottavan absurdi ja aivan käsittämättömän hauska mies. Benji-yrittäjänä, Napakympin kisaajana ja rajavartijana aiemmin siipiään kokeillut kuulapää pelaa täysin omilla säännöillään: Matti Patronen on mies, joka tulee tenniskentälle luistimet jalassa. Ja voittaa. Matti on klaarannut palkintokaappiinsa myös Vuoden stand up -tulokas – ja Ken on heistä kaikkein hauskin -kisojen pokaalit.

Viljan Heikki on se jokaisen tuntema perheenisä, joka on täynnä hyvää energiaa. Jonka lapset pilaavat. Sitä kun sisälle lapioi muutaman vuoden niin jopa alkaa hilpeä raivo tursuta saumoista aivan hersyvällä tavalla – kaikki ne asiat, joita vanhemman arki höyrystää kuuppaan kiehumaan, nostaa Heikki lavalla tikunnokkaan ja antaa palaa. Heikki tunnetaan paitsi Vuoden tulokkaana vuosimallia 2011, myös useiden telkkariohjelmien (Naurun tasapaino, Marja Hintikka Live) yleisölämmittelijänä.

Kemijärven kolhooseista Tampereelle polkunsa raivannut energiapaketti Toni Jyvälä ei jätä ketään yleisöstään kylmäksi. Tai kerran jäi yksi, mutta se olikin hautajaiskeikka. Toni tunnetaan ennen kaikkea huikean tarkoista ja elävistä mininäytelmistä, joihin hän keikoillaan heittäytyy – olipa hahmona sitten kuollutta leikkivää marjastajaa kummasteleva karhu, syömään pakottava monsterimummo tai ihan vain kemijärveläinen känninen grilliasiakas. Tonilla on plakkarissaan monipuolinen teatteriura ja useita mainosrooleja.

Lisätietoja tapahtumasta:
www.suomenstandupclub.fi/nauruntasapaino
www.facebook.com/suomenstandupclub 

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Ticketmaster Suomi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa ottaa reppuja.

  Eteispalvelumaksu 2,50 € / takki tai reppu), maksu käteisellä.

  Eteispalvelun voi maksaa myös Mobiilinarikka -palvelun kautta soittamalla numeroon 0606-056 3009. Puhelun hinta 3,58 € + mpm. sis. alv 24%. Tekstiviestinä tullut kuitti esitetään naulakonhoitajalle. Maksu veloitetaan puhelinlaskulla. Mikäli käytätte Mobiilinarikka -palvelua, pyydämme ystävällisesti soittamaan ensin palvelun numeroon ja siirtymään naulakkoon vasta sen jälkeen ruuhkautumisen estämiseksi.

 • Väliaikatarjoilu +

  Osassa konserteista on väliaikatarjoilu. Väliaikatarjoilu järjestetään Aalto-aulassa. HUOM! Juomien ja ruoan vienti saliin on kiellettyä. Tilaa tarjoilut tästä >

 • Esteettömyys +

  Aalto-salin pyörätuolipaikat sijaitsevat permannon B-osiossa ensimmäisellä rivillä. Kulku näille paikoille on Aalto-aulan hissillä lippukassan vierestä.Kaikkia pyörätuolia tai esim. rollaattoria käyttäviä asiakkaita pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin. Myös saattajilla ja avustajilla tulee olla lippu. Kunkin tilaisuuden järjestäjä määrittää sen, onko avustajalippu maksullinen vai maksuton. Kulttuuritalon aulassa on ”opaskoiraparkki”, johon opaskoiran voi jättää tarvittaessa odottamaan konsertin ajaksi.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.