Naturally 7 PERUTTU

Ke 20.3.2019 klo 19:00

Liput Alk. 49,50€ (sis. käsittelykulu)
Lisätietoa Erikseen veloitetaan toimitus- ja maksutapakohtaiset kulut valintasi mukaan.
Alkaa 19:00
Loppuu 21:30
Ovet 18:00
Katsomotyyppi Istumapaikat
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Osta liput (Ticketmaster) Tilaa tarjoilu

Keskiviikolle 20.3.2019 suunniteltu Naturally 7 – konsertti Helsingin Kulttuuritalossa on päädytty perumaan huonon lipunmyynnin takia.

Lippujen palautusohjeet:
Postitse yhteys- ja tilitietojen kanssa osoitteeseen
Menolippu Oy, PL 251, 01531 Vantaa.
Sähköiset liput yhteys- ja tilitietojen kanssa sähköpostitse osoitteeseen info@menolippu.fi

Järjestäjä pahoittelee peruuntumista.

Menestysyhtye Naturally 7 konsertoimaan Suomeen maaliskuussa!

Suomessa jo kahdesti Hartwall Arenassa Michael Bublén konserteissa sekä muutamilla festivaaleilla nähty yhdysvaltalainen lauluyhtye Naturally 7 saapuu ensimmäiselle omalle konsertilleen maahamme. Tämä ympäri maailman suosiota ja menestystä niittänyt yhtye nähdään Kulttuuritalossa, Helsingissä keskiviikkona 20. maaliskuuta.

Naturally 7 on esiintynyt Michael Bublén lisäksi lukuisten muiden maailmantähtien, kuten Coldplayn Ludacrisin ja Herbie Hancockin kanssa ja on ollut mukana myös monissa menestysartistien levytyksissä.

Vuonna 1999 New Yorkissa perustettu Naturally 7 on enemmän kuin tavanomainen lauluyhtye. Sen taiturimaiset laulajat osaavat matkia ainutkertaisen hyvin myös monia eri soittimia, kuten sähkökitaraa, rumpuja, bassoa ja trumpettia. Kaikki tämä yhdistettynä taitavaan lauluun ja beatboxaukseen tekevät Naturally 7-yhtyeestä täysin omintakeisen omalla alallaan.

Naturally 7 on julkaissut kymmenen studioalbumia, joista viimeisimmän, A Christmas Xperience, vain jokin aika sitten. Kokoonpanossa ovat mukana Roger Thomas, Warren Thomas, Rod Eldridge, Ricky Cort, Dwight Stewart, Garfield Buckley ja “Kelz” Mitchell.

 

Musiikkivideo: Sibeliuksen Finlandia säveliä mukaileva “Be Still, My Soul”: www.youtube.com/watch?v=_6HSrcTvMqU

Naturally 7 Kulttuuritalossa, Helsingissä keskiviikkona 20. maaliskuuta kello 19.00. (Ovet klo 18.00).

Liput 59,50€/ 49,50€

 

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Ticketmaster Suomi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Eteispalvelumaksun 3 € voi maksaa käteisellä, yleisimmillä maksukorteilla, tai ennakkoon Ticketmaster-nettikaupassa: Kulttuuritalon narikkamaksu. Ennakkomaksulippu esitetään naulakossa.

 • Väliaikatarjoilu +

  Osassa konserteista on väliaikatarjoilu. Väliaikatarjoilu järjestetään Aalto-aulassa. HUOM! Juomien ja ruoan vienti saliin on kiellettyä. Tilaa tarjoilut tästä >

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.