JARKKO AHOLA
MY WAY

ke 4.5.2016 klo 19:00

Liput 38,50 €
Lisätietoa (sis. kuluja 2,50 €) Huom! Lipun hintaan lisätään toimituskulu valitsemasi toimitustavan perusteella. Kesto: 2 h sis. väliaika
Alkaa 19:00
Katsomotyyppi Istuma
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä Dragonwhite
Lipunmyynti

Ticketmaster Suomi lippukaupat ja nettikauppa sekä Menolippu

Osta liput Tilaa tarjoilu
Jarkko Ahola

JARKKO AHOLAN MY WAY -MENESTYSKIERTUE JATKUU
Syksyllä startannut, loppuunmyyty Jarkko Aholan My Way -konserttikiertue saa jatkoa maamme suurimmissa saleissa keväällä 2016. Kiertue osoitti, että kattaukselle oli tilausta; salit täyttyivät Oulusta Helsinkiin ja tunnelma oli käsinkosketeltava.

”Tunnelma syksyn My Way -kiertueella oli katossa ja kontakti yleisön kanssa välitön. Jäi sellainen tunne, että näitä haluaa tehdä ehdottomasti lisää!”, Ahola kommentoi.

Jarkko Ahola on Suomen arvostetuimpia laulajia. Karismaattisen Aholan aktiiviura alkoi yli 10 vuotta sitten Suomea Euroviisuissakin edustaneen Teräsbetoni-yhtyeen keulakuvana. Sittemmin hän on esiintynyt esimerkiksi Raskasta joulua -yhtyeen ja AHOLA-bändinsä kanssa, sekä vieraillut solistina useissa projekteissa ja kokoonpanoissa Oulun All Star Big Bandistä Kuopion kaupungin sinfoniaorkesteriin.

Aholan meriittilistalta löytyy lukuisia kulta- ja platinalevyjä, joista viimeisimpänä kaksi suureen suosioon noussutta joululevyä Ave Maria ja Suojelusenkeli, joissa hän näytti taitonsa myös oopperan saralla. Jouluiset soololevyt ovat vieneet miehen konsertoimaan myös kirkkoihin – nekin ovat lähes poikkeuksetta olleet loppuunmyytyjä.

Tarjolla on jälleen estradin täydeltä huikeita sovituksia ikivihreistä, hienoimmista klassikoista ja tietenkin rehellistä rokkia sekä Aholan oman vivahteikkaan uran helmiä. My Way -konsertissa iso viihdemusiikki, rock ja herkät tulkinnat soivat rinta rinnan. Jarkko Aholan ja hänen yhtyeensä tarjoama konserttielämys yhdistää musiikissa haurauden että voiman.

”Paras konsertti ikinä!”

”Tässä konsertissa ei ollut yhtään tylsää kappaletta – huippuesitys alusta loppuun!”

”Mahtava konsertti! Jarkko osaa ottaa yleisönsä haltuun ensi tahdeista loppuun asti. Tunnelma oli aivan huikea. Rock osuudessa teki mieli mennä tanssii lavan eteen, kun eturivissä istui.”

”Jokainen sekunti oli nautinto! Hieno kokonaisuus; mainio bändi, hyvä ja monipuolinen setti, yleisö mukavasti mukana ja Mr Aholan todella laaja-alainen ääni. Enempää on vaikea viihdeillalta vaatia!”

Kiertueorkesteri:
Antti Hakulinen – koskettimet
Jussi Kaakkolammi – kitara
Jari Laitinen – basso
Antti Mäkelä – rummut

 

Lisätietoja tapahtumasta:
jahola.com
Facebook-tapahtuma
dragonwhite.com

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Ticketmaster Suomi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa ottaa reppuja.

  Eteispalvelumaksu 2,50 € / takki tai reppu), maksu käteisellä.

  Eteispalvelun voi maksaa myös Mobiilinarikka -palvelun kautta soittamalla numeroon 0606-056 3009. Puhelun hinta 3,58 € + mpm. sis. alv 24%. Tekstiviestinä tullut kuitti esitetään naulakonhoitajalle. Maksu veloitetaan puhelinlaskulla. Mikäli käytätte Mobiilinarikka -palvelua, pyydämme ystävällisesti soittamaan ensin palvelun numeroon ja siirtymään naulakkoon vasta sen jälkeen ruuhkautumisen estämiseksi.

 • Väliaikatarjoilu +

  Osassa konserteista on väliaikatarjoilu. Väliaikatarjoilu järjestetään Aalto-aulassa. HUOM! Juomien ja ruoan vienti saliin on kiellettyä. Tilaa tarjoilut tästä >

 • Esteettömyys +

  Aalto-salin pyörätuolipaikat sijaitsevat permannon B-osiossa ensimmäisellä rivillä. Kulku näille paikoille on Aalto-aulan hissillä lippukassan vierestä.Kaikkia pyörätuolia tai esim. rollaattoria käyttäviä asiakkaita pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin.

  Myös saattajilla ja avustajilla tulee olla lippu. Kunkin tilaisuuden järjestäjä määrittää sen, onko avustajalippu maksullinen vai maksuton. Kulttuuritalon aulassa on ”opaskoiraparkki”, johon opaskoiran voi jättää tarvittaessa odottamaan konsertin ajaksi.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.