Mustasch (SWE)

Pe 7.2.2020 klo 20:00

Liput Alk. 39€ sis. käsittelykulun
Lisätietoa Erikseen veloitetaan toimitus- ja maksutapakohtaiset kulut valintasi mukaan.
Alkaa 20:00
Ovet 19:00
Katsomotyyppi Istuma- ja seisomapaikat
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä ##### Live
Ikäraja Permanto K-18. Istumakatsomo ikärajaton.
Osta liput (Ticketmaster) Tilaa tarjoilu

MUSTASCHIN JA CRASHDÏETIN RUOTSALAISOSAAMISTA HELSINGISSÄ HELMIKUUSSA, ILTAMIEN AKUSTISENA SEREMONIAMESTARINA KAARLE VIIKATE

Muskelirockbändi Mustasch saapuu Suomeen helmikuussa. Suomalaisten rakastama göteborgilaisbändi nähdään 7.2. Helsingin Kulttuuritalolla. Keikasta on tulossa erityinen jokaiselle jotakin -tapahtuma, sillä lämmittelijöinä esiintyvät ruotsalaisen glam rockin ykköstykki Crashdïet ja lisäksi akustisesti esiintyvä Kaarle Viikate. Kaarle esiintyy tapahtumassa kahdesti, ensin alkuillasta ennen Crashdïetiä aulassa ja toistamiseen ennen pääesiintyjä Mustaschia. 

Vuonna 1998 Göteborgissa perustettu Mustasch on julkaissut kymmenen albumia, voittanut Grammis-palkintoja ja harjoittaa laajamittaista hyväntekeväisyyttä muun muassa keräten rahaa nuorten miesten kriisipuhelinpalvelulle. Radio Rockin taajuudelta suomalaisten kestosuosikiksi kasvanut bändi kiertää tällä hetkellä Eurooppaa 15. marraskuuta ilmestyneen uusimman albuminsa “Killing It For Life” tiimoilta.

Hyviä arvosteluja saaneen “Rust”-albumin syyskuussa julkaissut Crashdïet on tunnettu punkahtavan energisestä sleaze-hardrockistaan, joka nostaa hien pintaan yleisössäkin. Crashdïet on elävä todiste siitä, että rock ON vaarallista yhä!

Kouvolalainen kaihon kauhakuormaaja, Kaarle Viikate esittää harvinaisella soolokeikallaan akustisesti sekä Viikatteen ohjelmistoa että omia suosikkikappaleitaan Rautavaarasta Mana Manaan.

Mustasch (SWE) + support: Crashdïet (SWE) & Kaarle Viikate (FI)
Helsingin Kulttuuritalossa Pe 7.2.2020
Permanto K-18. Istumakatsomo ikärajaton.

 

AIKATAULU:
19:00 ovet
19:30 Kaarle Viikate (Kultsan aula)
20:00 CRASHDIET
21:00 Kaarle Viikate (Kultsan aula)
21:30 MUSTASCH
23:00 DJ MAPE

www.mustasch.net
www.crashdiet.org
www.facebook.com/KaarleViikateOfficial
www.livenation.fi
www.sunbornlive.fi

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Ticketmaster Suomi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Eteispalvelumaksun 3 € voi maksaa käteisellä, yleisimmillä maksukorteilla, tai ennakkoon Ticketmaster-nettikaupassa: Kulttuuritalon narikkamaksu. Ennakkomaksulippu esitetään naulakossa.

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.