Jon Kabat-Zinn
MINDFULNESS-MBSR 2017: MINDFULNESS – MITÄ SE ON JA MITÄ SE EI OLE, JA MIKSI SINUN KANNATTAA HARJOITTAA SITÄ

To 29.6.2017 klo 18:00

Liput Alk. 71.00-86.00 €
Lisätietoa Lipun hinta sisältää käsittelykulut. Erikseen veloitetaan toimitus- ja maksutapakohtaiset kulut valintasi mukaan.
Alkaa 18:00
Loppuu 20:00
Ovet 17:00
Katsomotyyppi Istumapaikat
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä Center for Mindfulness & Uskalla innostua
Osta liput (Ticketmaster Suomi) Tilaa tarjoilu

Mindfulness-harjoittaminen auttaa sinua selviämään stressaavista tilanteista ja lisää hyväksyvää tietoisuuttasi, jonka avulla teet viisaampia ja parempia päätöksiä. Tämä johtaa suurempaan yhteisölliseen hyvinvointiin ja auttaa sinua olemaan ystävällisempi ja myötätuntoisempi niin itseäsi kuin muita kohtaan.

Mindfulness on kyky, jota voi harjoitella

Mindfulness määritellään usein hyväksyväksi tietoiseksi läsnäoloksi. Se on jokaisella meillä oleva kyky, jota voit kehittää harjoittelun avulla. Jon uskoo, että mindfulness on tulevaisuudessa voimakkain voimavaramme, jonka ansiosta voit elää elämääsi suuremmalla viisaudella, ystävällisyydellä ja myötätunnolla.

Koe käytännössä mitä mindfulness on!

Seminaarin ensimmäisessä illassa Jon ohjaa meidät suoraan mindfulnessin ytimeen. Opit mitä mindfulness on ja mitä se ei ole, sekä miksi mindfulness saattaa olla avaimesi kohti tasapainoisempaa ja täydempää elämää. Pääset kokemaan käytännössä mitä mindfulness-harjoittaminen on.

Kun lähdet seminaarista, ymmärrät miten mindfulness vaikuttaa elämääsi. Tule mukaan ottamaan siitä selvää!

 

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Ticketmaster Suomi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa ottaa reppuja.

  Eteispalvelumaksu 2,50 € / takki tai reppu), maksu käteisellä tai kortilla.

 • Väliaikatarjoilu +

  Osassa konserteista on väliaikatarjoilu. Väliaikatarjoilu järjestetään Aalto-aulassa. HUOM! Juomien ja ruoan vienti saliin on kiellettyä. Tilaa tarjoilut tästä >

 • Esteettömyys +

  Aalto-salin pyörätuolipaikat sijaitsevat permannon B-osiossa ensimmäisellä rivillä. Kulku näille paikoille on Aalto-aulan hissillä lippukassan vierestä.Kaikkia pyörätuolia tai esim. rollaattoria käyttäviä asiakkaita pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin.

  Myös saattajilla ja avustajilla tulee olla lippu. Kunkin tilaisuuden järjestäjä määrittää sen, onko avustajalippu maksullinen vai maksuton. Kulttuuritalon aulassa on ”opaskoiraparkki”, johon opaskoiran voi jättää tarvittaessa odottamaan konsertin ajaksi.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.