PERUTTU: Love of Lesbian

To 21.4.2022 klo 19:00

Liput Alk. 49,90 € sis. kulut
Lisätietoa Erikseen veloitetaan toimitus- ja maksutapakohtaiset kulut valintasi mukaan.
Alkaa 19:00
Järjestäjä RH Entertainment Oy
Osta liput (Lippu.fi) Tilaa tarjoilu

Love of Lesbianin Suomen-konsertit perutaan

Espanjalaisbändi Love of Lesbianin huhtikuulle suunnitellut Suomen-keikat joudutaan perumaan kokonaan. Yhtyeen piti esiintyä Tampere-talolla keskiviikkona 20.4. ja Helsingin Kulttuuritalolla torstaina 21.4.

Peruutuksen syynä on koronaviruspandemian yhä aiheuttama epävakaa tilanne. Ostetut liput voi palauttaa Lippu.fi:hin 30.6.2022 asti, jolloin lipunhinnan saa takaisin käsittelyaikojen puitteissa.

—–

Barcelonassa 5000 koronatestatulle fanille keväällä esiintynyt Love of Lesbian Suomeen

Loppuunmyydyillä areenoilla sekä kotimaassaan Espanjassa että mm. Meksikossa esiintyvä Love of Lesbian saapuu ensimmäisille Suomen-keikoilleen huhtikuussa 2022. Kolmella viimeisimmällä albumillaan Espanjassa listaykköseksi mennyt indiebändi esiintyy Tampere-talossa keskiviikkona 20.4.2022 ja Kulttuuritalossa torstaina 21.4.2022.

1990-luvun lopussa perustettu espanjalaisbändi Love of Lesbian saapuu ensivisiitilleen Suomeen huhtikuussa 2022. Miljoonia striimejä sekä Spotifyssä että YouTubessa keräävä bändi on julkaissut urallaan jo kaksitoista albumia, joista kolme viimeisintä ovat komeilleet Espanjan albumilistan ykkösenä.

Tämän vuoden keväällä yhtye nousi kertaheitolla kansainväliseksi puheenaiheeksi loppuunmyydyllä Barcelonan-keikallaan. Bändi esiintyi tuolloin 5000 koronatestatulle fanilleen ja konsertti huomioitiin näkyvästi maailman isoissa medioissa (mm. BBC, The New York Times, The Guardian, Le Monde, Sky News, La Repubblica, The Washington Post, Reuters, ABC News). Suomessakin mm. Yle, MTV ja Iltalehti kirjoittivat konsertista. Tällä hetkellä Love of Lesbian kiertää Espanjaa. Ennen Suomen-konsertteja bändin on tarkoitus julkistaa ensimmäinen kiertueensa Yhdysvalloissa.

LOVE OF LESBIAN
Torstai 21.4.2022 Helsinki Kulttuuritalo

 

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Lippu.fi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Eteispalvelumaksun 3 € voi maksaa käteisellä, yleisimmillä maksukorteilla, tai ennakkoon nettikaupassa. Ennakkomaksulippu esitetään naulakossa.

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.