APULANTA
KUNNES SIITÄ TULI TOTTA – KONSERTTISALIKIERTUE

pe 22.4.2016 klo 19:00

Liput 36,50 € / 34,50 €
Lisätietoa Hinta sisältää toimitusmaksun 2,50 € Yleisön sisäänpääsy 18.00 alkaen.
Alkaa 19:00
Katsomotyyppi Istuma
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä Longplaymusic
Osta liput Tilaa tarjoilu
Apulanta

Suomen rocksuuruus Apulanta julkaisi uuden, menestyksekkään studioabumin Kunnes siitä tuli totta lokakuun alussa. Heinolassa perustettu rockyhtye on julkaissut suosion siivittämällä urallaan yhteensä 12 albumia, 5 kokoelmalevyä, ja lukuisan määrän sinkkuja. Bändin levyjä on myyty yhteensä yli 700 000 kappaletta ja yhtyeen jäsenet ovatkin saaneet ripustaa jalometallia seinille tiuhaan tahtiin. Bändi on esiintynyt loppuunmyydyille keikkapaikoille ympäri maata ja uran suurimpiin hetkiin kuuluu ehdottomasti tammikuun 2015 alussa loppuunmyydyt jäähallikeikat Barona areenalla.

Lisätietoja tapahtumasta:
apulanta.fi
longplaymusic.net

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Lippupalvelu.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa ottaa reppuja.

  Eteispalvelumaksu 2,50 € / takki tai reppu), maksu käteisellä.

  Eteispalvelun voi maksaa myös Mobiilinarikka -palvelun kautta soittamalla numeroon 0606-056 3009. Puhelun hinta 3,58 € + mpm. sis. alv 24%. Tekstiviestinä tullut kuitti esitetään naulakonhoitajalle. Maksu veloitetaan puhelinlaskulla. Mikäli käytätte Mobiilinarikka -palvelua, pyydämme ystävällisesti soittamaan ensin palvelun numeroon ja siirtymään naulakkoon vasta sen jälkeen ruuhkautumisen estämiseksi.

 • Väliaikatarjoilu +

  Osassa konserteista on väliaikatarjoilu. Väliaikatarjoilu järjestetään Aalto-aulassa. HUOM! Juomien ja ruoan vienti saliin on kiellettyä. Tilaa tarjoilut tästä >

 • Esteettömyys +

  Aalto-salin pyörätuolipaikat sijaitsevat permannon B-osiossa ensimmäisellä rivillä. Kulku näille paikoille on Aalto-aulan hissillä lippukassan vierestä.Kaikkia pyörätuolia tai esim. rollaattoria käyttäviä asiakkaita pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin.

  Myös saattajilla ja avustajilla tulee olla lippu. Kunkin tilaisuuden järjestäjä määrittää sen, onko avustajalippu maksullinen vai maksuton. Kulttuuritalon aulassa on ”opaskoiraparkki”, johon opaskoiran voi jättää tarvittaessa odottamaan konsertin ajaksi.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.