KULTTUURITALO 60 VUOTTA: Tarja Turunen ja Vantaan Viihdeorkesteri

Perjantai 23.3.2018 klo 19:30

Alkaa 19:30
Loppuu 22:00
Ovet 18:30
Katsomotyyppi Istumapaikat
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Osta liput (Ticketmaster) Tilaa tarjoilu

KULTTUURITALO TÄYTTÄÄ 60 VUOTTA:
MAALISKUUN JUHLAKONSERTISSA
ESIINTYVÄT TARJA TURUNEN
JA VANTAAN VIIHDEORKESTERI!

Helsingin legendaarisimpiin keikkapaikkoihin kuuluva Kulttuuritalo saa arvoisensa 60 –vuotisjuhlan, kun juhlan kunniaksi taloon saapuu esiintymään harvoin kotimaassaan keikkaileva Tarja Turunen yhdessä Vantaan Viihdeorkesterin kanssa. Erikoiskonsertissa kuullaan niin Turusen omaa tuotantoa kuin tunnettujen säveltäjien klassikoitakin.

Tänä vuonna 70 vuotta täyttävä Vantaan Viihdeorkesteri on siirtynyt uudelle kymmenluvulleen kapellimestari Nick Daviesin johdolla. Mikä sopisikaan itseään uudistavan mutta silti orkesterimusiikin perinteitä vaalivan orkesterin seuraavaksi askeleeksi paremmin, kuin esiintyminen yhden Suomen tunnetuimman naisvokalistin kanssa.

Tarja Turunen puolestaan on viimeksi esiintynyt kotimaansa kamaralla joulukuussa järjestetyllä Raskasta joulua –kiertueella.

”On todella mukavaa päästä Raskasta joulua –kiertueen jälkeen omalle konserttisalikeikalle Suomeen! Ja vieläpä 70 vuotta täyttävän Vantaan Viihdeorkesterin kanssa ja 60 vuotta täyttävän Kulttuuritalon kunniaksi! Tässä on monta syytä juhlaan ja uskonkin, että edessä on aivan ainutlaatuisen hieno ilta.”, Turunen kertoo.

Konsertti on Kulttuuritalon 60 –vuotisjuhlaohjelman päätapahtuma.

KULTTUURITALO 60 VUOTTA: Tarja Turunen ja Vantaan Viihdeorkesteri

Kulttuuritalo, Helsinki 23.3.2018
Ovet auki klo 18:30
Showtime klo 19:30
Konsertin kesto n. 1,5 h ilman väliaikaa

Liput 52,50€/45,50€ (sis. palvelumaksun).
Sallittu kaikenikäisille. Sylilapset ilmaiseksi, 3-12 –vuotiaat lapset 40,50€.

Tuotannosta vastaa No Fear Agency & Promotion Oy yhteistyössä Kulttuuritalon kanssa. 

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Ticketmaster Suomi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa ottaa reppuja.

  Eteispalvelumaksu 2,50 € / takki tai reppu), maksu käteisellä.

  Eteispalvelun voi maksaa myös Mobiilinarikka -palvelun kautta soittamalla numeroon 0606-056 3009. Puhelun hinta 3,58 € + mpm. sis. alv 24%. Tekstiviestinä tullut kuitti esitetään naulakonhoitajalle. Maksu veloitetaan puhelinlaskulla. Mikäli käytätte Mobiilinarikka -palvelua, pyydämme ystävällisesti soittamaan ensin palvelun numeroon ja siirtymään naulakkoon vasta sen jälkeen ruuhkautumisen estämiseksi.

 • Väliaikatarjoilu +

  Osassa konserteista on väliaikatarjoilu. Väliaikatarjoilu järjestetään Aalto-aulassa. HUOM! Juomien ja ruoan vienti saliin on kiellettyä. Tilaa tarjoilut tästä >

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.