Kesän 2016 opastetut kierrokset Kulttuuritalossa / Guided tours

1.8.2016 klo 16:00

Liput 15 / 10 €
Lisätietoa Lapset alle 18 vuotta vanhempiensa kanssa ilmaiseksi / free entrance for children under 18 accompanied by their parents 1 h
Alkaa 16:00
Loppuu 17:00
Katsomotyyppi Istuma
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä Kulttuuritalo ja Alvar Aalto säätiö
Osta liput Tilaa tarjoilu
Kultsa ulkokuva

Tervetuloa tutustumaan Kulttuuritaloon opastetuilla kierroksilla. Kierrokset heinäkuussa perjantaisin klo 16 – 17 ja elokuussa maanantaisin ja perjantaisin klo 16 – 17. Kierrokset järjestetään yhteistyössä Alvar Aalto säätiön kanssa.

 • Heinäkuu: 1, 8, 15, 22 ja 29 päivä.
 • Elokuu: 1, 5, 8, 12, 15, 19, 22, 26 ja 29 päivä.

Liput 15 € / 10 €. Lapset alle 18 vuotta vanhempien kanssa ilmaiseksi.

 

Welcome to explore the secrets of Kulttuuritalo in guided tours in July every Friday and August every Monday and Friday at 4 pm. Tours are organized in co-operation with Alvar Aalto Foundation.

 • Dates in July: 1, 8, 15, 22 and 29
 • Dates in August: 1, 5, 8, 12, 15, 19, 22, 26 and 29

Tickets 15 € / 10 €, free entrance for children under 18 accompanied by their parents

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Ticketmaster Suomi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa ottaa reppuja.

  Eteispalvelumaksu 2,50 € / takki tai reppu), maksu käteisellä.

  Eteispalvelun voi maksaa myös Mobiilinarikka -palvelun kautta soittamalla numeroon 0606-056 3009. Puhelun hinta 3,58 € + mpm. sis. alv 24%. Tekstiviestinä tullut kuitti esitetään naulakonhoitajalle. Maksu veloitetaan puhelinlaskulla. Mikäli käytätte Mobiilinarikka -palvelua, pyydämme ystävällisesti soittamaan ensin palvelun numeroon ja siirtymään naulakkoon vasta sen jälkeen ruuhkautumisen estämiseksi.

 • Väliaikatarjoilu +

  Osassa konserteista on väliaikatarjoilu. Väliaikatarjoilu järjestetään Aalto-aulassa. HUOM! Juomien ja ruoan vienti saliin on kiellettyä. Tilaa tarjoilut tästä >

 • Esteettömyys +

  Aalto-salin pyörätuolipaikat sijaitsevat permannon B-osiossa ensimmäisellä rivillä. Kulku näille paikoille on Aalto-aulan hissillä lippukassan vierestä.Kaikkia pyörätuolia tai esim. rollaattoria käyttäviä asiakkaita pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin.

  Myös saattajilla ja avustajilla tulee olla lippu. Kunkin tilaisuuden järjestäjä määrittää sen, onko avustajalippu maksullinen vai maksuton. Kulttuuritalon aulassa on ”opaskoiraparkki”, johon opaskoiran voi jättää tarvittaessa odottamaan konsertin ajaksi.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.