JEFFERSON STARSHIP

ti 12.4.2016 klo 20:00

Liput 66,50 €
Lisätietoa Hinta sisältää toimitusmaksun 3,50 €
Alkaa 20:00
Katsomotyyppi Istuma
Järjestäjä Eastway Live
Osta liput Tilaa tarjoilu
Jefferson Starship

Perustajajäsenen kuolema muuttaa Jefferson Starship -kiertueen muistokonsertiksi (tiedotettu 31.1.)

Jefferson Starship -yhtyeen konsertti Helsingin Kulttuuritalossa tiistaina 12. huhtikuuta muuttuu yhtyeen keulahahmoa Paul Kantneria kunnioittavaksi muistokonsertiksi. Yhtyeen edustajat ovat ilmoittaneet, että Jefferson Starship toteuttaa keväisen Euroopan-kiertueensa alkuperäisen aikataulun mukaisesti. Kyseessä on samalla Starshipiä edeltäneen Jefferson Airplanen 50-vuotisjuhlakiertue sekä torstaina 28.1. traagisesti kuolleen Kantnerin muistokonsertti.

Yhtye saapuu Suomeen kokoonpanolla, johon kuuluvat: David Freiberg (laulu, kitara), Donny Baldwin (rummut), Cathy Richardson (laulu), Chris Smith (kosketinsoittimet) ja Jude Gold (kitara).

Legendaarinen Jefferson Starship -yhtye Suomeen huhtikuussa!

Suomalaisia hemmotellaan ensi keväänä todellisella 1970-luvun rock-legendalla, kun yhdysvaltalainen Jefferson Starship -yhtye saapuu konsertoimaan maahamme. Kyseessä on samalla Starshipiä edeltäneen Jefferson Airplanen 50-vuotisjuhlakonsertti. Jefferson Starship esiintyy Kulttuuritalossa, Helsingissä tiistaina 12. huhtikuuta.

Jefferson Starship -yhtyeen perusta muodostui 1970-luvun alussa psykedeelisen rock-yhtyeen Jefferson Airplanen jäsenistä. Nykyisin yhtyeen keulahahmona toimii Paul Kantner, joka johdattaa Jefferson Starshipiä sen alkuperäisiin psykedeelisiin ja elektronisen folkmusiikin tunnelmiin.

Paul Kantner on yksi vuonna 1965 perustetun Jefferson Airplane -yhtyeen alkuperäisjäsenistä. Kyseessä oli samalla ensimmäinen sanfranciscolainen rockyhtye, joka solmi levytyssopimuksen suuren levy-yhtiön kanssa. Heidän ensimmäinen albuminsa, Jefferson Airplane Takes Off, julkaistiin 1966.

Jefferson Airplane hajosi vuonna 1972 jättäen jälkeensä lukuisia hittejä, kuten It’s No Secret, My Best Friend, Comin’ Back To Me, Plastic Fantastic Lover, We Can Be Together, Today, Wooden Ships ja Volunteers. Jo kahden vuoden kuluttua Kantner perusti Jefferson Starshipin. Sittemmin Jefferson Starship on levyttänyt lukuisia albumeja ja tehtaillut myös suuren joukon menestyskappaleita.

Yhtyeen jäsenistö on kokenut vuosien kuluessa lukuisia muutoksia. Jefferson Starship on myös välillä ollut tauolla mutta on aina palannut takaisin aiempaa ehompana. Vuonna 1992 yhtye teki suuren paluun ja on sen jälkeen pitänyt yhteensä yli 800 konserttia kaikkialla maailmassa. Jefferson Starship soittaa sekä omia hittejään että Jefferson Airplanen legendaarisia kappaleita.

Lisätietoja tapahtumasta:
jeffersonstarshipsf.com
menolippu.fi

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Ticketmaster Suomi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa ottaa reppuja.

  Eteispalvelumaksu 2,50 € / takki tai reppu), maksu käteisellä.

  Eteispalvelun voi maksaa myös Mobiilinarikka -palvelun kautta soittamalla numeroon 0606-056 3009. Puhelun hinta 3,58 € + mpm. sis. alv 24%. Tekstiviestinä tullut kuitti esitetään naulakonhoitajalle. Maksu veloitetaan puhelinlaskulla. Mikäli käytätte Mobiilinarikka -palvelua, pyydämme ystävällisesti soittamaan ensin palvelun numeroon ja siirtymään naulakkoon vasta sen jälkeen ruuhkautumisen estämiseksi.

 • Väliaikatarjoilu +

  Osassa konserteista on väliaikatarjoilu. Väliaikatarjoilu järjestetään Aalto-aulassa. HUOM! Juomien ja ruoan vienti saliin on kiellettyä. Tilaa tarjoilut tästä >

 • Esteettömyys +

  Aalto-salin pyörätuolipaikat sijaitsevat permannon B-osiossa ensimmäisellä rivillä. Kulku näille paikoille on Aalto-aulan hissillä lippukassan vierestä.Kaikkia pyörätuolia tai esim. rollaattoria käyttäviä asiakkaita pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin. Myös saattajilla ja avustajilla tulee olla lippu. Kunkin tilaisuuden järjestäjä määrittää sen, onko avustajalippu maksullinen vai maksuton. Kulttuuritalon aulassa on ”opaskoiraparkki”, johon opaskoiran voi jättää tarvittaessa odottamaan konsertin ajaksi.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.