UUSI AJANKOHTA KE 13.4.2022
SIIRTYY: Insomnium (FI)

Pe 28.1.2022 klo

Liput Alk. 27,50€
Lisätietoa Erikseen veloitetaan toimitus- ja maksutapakohtaiset kulut valintasi mukaan.
Ovet 19:00
Katsomotyyppi Istuma- ja seisomapaikat
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä Live Nation Finland Oy
Ikäraja K-18
Osta liput (Lippu.fi) Tilaa tarjoilu

INSOMNIUMIN HELSINGIN KEIKKA SIIRTYY HUHTIKUULLE 2022

Paikallisten tapahtumia koskevien rajoitusten vuoksi Insomniumin konsertti Helsingin Kulttuuritalolla siirtyy. Konsertille on nyt löydetty korvaava päivämäärä keskiviikolle 13. huhtikuuta 2022. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle päivämäärälle.

Mikäli uusi konserttipäivämäärä ei sovi, on liput mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan (Lippupiste). Teethän palautuspyynnön mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 17.3.2022 mennessä. Luethan lisätiedot tapahtuman siirtymisestä ja siihen liittyvistä toimintaohjeista osoitteesta livenation.fi: https://bit.ly/3I8orEK

Yhtyeet ja Live Nation Finland pahoittelevat siirtymisestä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

UUSI PÄIVÄMÄÄRÄ:
Insomnium (FIN)
+ support: Finntroll (FIN)
Ke 13.4.2022 Kulttuuritalo, Helsinki
Ovet klo 19, ikäraja K-18

INSOMNIUM CONCERT IN HELSINKI RE-SCHEDULED TO APRIL 2022

Due to local restrictions on events, the Insomnium concert at the House of Culture in Helsinki has been re-scheduled. We have now confirmed a new concert date for Wednesday April 13th, 2022. Already purchased tickets are valid for the new date.

If the new concert date is not suitable, tickets can be returned to their point of purchase (Lippupiste). Please send your refund request as soon as possible, latest March 17th, 2022. For more information about the re-scheduling and other related instructions, please visit livenation.fi: https://bit.ly/3I8orEK

The bands and Live Nation Finland apologize for any inconvenience caused by the re-scheduling.

NEW DATE:
Insomnium (FIN)
+ support: Finntroll (FIN)
Wed 13.4.2022 House of Culture, Helsinki
Doors at 7PM, age limit 18+

 

INSOMNIUMIN KIERTUE SIIRTYY ALKUVUOTEEN 2022
Melodisen death metal -jättiläisen, Insomniumin, syksylle 2021 suunniteltu kiertue siirtyy alkuvuoteen 2022. Kiertueen lämppärinä nähdään edelleen Finntroll. Jo ostetut liput käyvät uudelle päivämäärälle sellaisinaan, tarkistathan oman korvaavan päivämääräsi alta.
Insomnium lähettää terveiset faneilleen: ”Epävarmat ajat ja rajoitukset ja kulttuurikentän pöpöpompotus ja mitä näitä nyt on, kaikki taitaa olla kuullut nämä lorut jo jos jonkin aikaa. Siinäpä jälleen kerran vikalistaa, jonka takia Insomniumin ja Finntrollin kimppavedot siirrellään pimeämpiin aikoihin keskitalvelle. Tarkemmin katottuna tammi-helmikuulle, josko sitten jo nähtäisi. Olisi jo aika..”
Mikäli uusi konserttipäivämäärä ei sovi, on liput mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan (Lippupiste) 6.11.2021 mennessä. Luethan lisätiedot tapahtuman siirtymisestä ja siihen liittyvistä toimintaohjeista osoitteesta livenation.fi: https://bit.ly/2YtrBSl

Yhtyeet ja Live Nation pahoittelevat konserttien siirtymistä.
UUSI PÄIVÄMÄÄRÄ:
Insomnium (FI)
+ Support: Finntroll (FI)
Pe 28.1.2022 Kulttuuritalo, Helsinki
Ovet klo 19. K-18

LIPUT:
Liput palvelumaksuineen alk. 27,5 € Lippupisteestä.

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Lippu.fi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Eteispalvelumaksun 3 € voi maksaa käteisellä, yleisimmillä maksukorteilla, tai ennakkoon Lippu.fi-nettikaupassa. Ennakkomaksulippu esitetään naulakossa.

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.