Iliza: Hard Feelings Tour K-18

Ke 20.12.2023 klo 19.00

Lisätietoa Alk. 43,50€
Alkaa 19.00
Ovet 17:30
Katsomotyyppi Istumapaikat
Järjestäjä W&T Comedy
Ikäraja K-18 anniskelukatsomot
Osta liput (Lippu.fi) Tilaa tarjoilu

Iliza Shlesinger is not only known for her sharp wit and great sense of humor. The award-winning comedian and actor is also known to be a skilled producer and screenwriter. Her many talents have resulted in a big fan base around the world. Actually, her fans are so devoted that they create their own Iliza-inspired outfits to wear at her shows!

In 2008, Shlesinger was the first ever woman to win the NBC show «Last Comic Standing». Since then, she has hosted a dating show, co-starred in movies, launched her own podcast and had several stand-up specials on Netflix. She also gave out a book, Girl Logic: The Genius and the Absurdity, where she shares her amusing view on female behavior.

You might have seen Shlesinger in War Paint (2013), Freezing Hot (2015), Confirmed Kills (2016), Elder Millennial (2018), Unveiled (2019) and The Iliza Shlesinger Sketch Show (2020). In 2022 her sixth stand-up special, Hot Forever, was released on Netflix. She also gave out her second book, All Things Aside.

Shlesinger is known to care for her fans! Previously, the comedian has released a «fan-u-mentary» called Iliza Shlesinger: Over & Over, where her fans get a glimpse of her on tour-life. In her podcast, AIA: Ask Iliza Anything, the Los Angeles based comedian is also answering her fan’s questions and sharing some barefaced life advice.

Now you can experience the award-winning comedian in real life, during her 2023 live tour. Get your tickets, today!

Iliza: Hard Feelings Tour
Date: 20.12.2023
Venue: Helsingin Kulttuuritalo
Show time: 19:00
Doors 17:30
Ticket prices: 43,50€ basic ticket and 141,50€ VIP ticket +delivery fee
Age limit: 18

VIP ticket includes:
– Ticket in best available seating
– Post-show Meet & Greet with Iliza
– Photo with Iliza
– Autographed Iliza Tour Poster
– Exclusive Biodegradable VIP Laminate

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Lippu.fi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1,5 tuntia ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Eteispalvelumaksun 3 € voi maksaa käteisellä, yleisimmillä maksukorteilla, tai ennakkoon Lippu.fi-nettikaupassa. Ennakkomaksulippu esitetään naulakossa.

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.