Iggy Pop

Su 12.6.2022 klo

Liput Alk. 79€ sis. käsittelykulun
Lisätietoa Erikseen veloitetaan toimitus- ja maksutapakohtaiset kulut valintasi mukaan.
Ovet 19:00
Katsomotyyppi Istumapaikat
Istumapaikat

Lataa Aalto-salin istumapaikkakartta tästä linkistä.

Järjestäjä Live Nation Finland
Osta liput (Lippu.fi) Tilaa tarjoilu

IGGY POP AINUTLAATUISELLE KEIKALLE HELSINGIN KULTTUURITALOLLE

Iggy Pop saapuu ainutlaatuiselle keikalle Helsingin Kulttuuritalolle 12. kesäkuuta 2022. Artistin kiertue esittelee valikoiman hänen aiempaa tuotantoaan ja kappaleita vuoden 2019 Free -albumilta.

Monet pitävät Iggy Popia punkin kummisetänä ja siihen on syynsä. Jokainen punkbändi on joko tietoisesti tai tietämättään lainannut yhden jos toisenkin asian Iggylta tai hänen 60–70-luvun vaihteen bändiltään, The Stoogesilta.

Iggy Pop tunnetaan yhtenä kaikkien aikojen dynaamisimpana lavaesiintyjänä. Hän on 70-luvun punkin ja 90-luvun grungen edelläkävijä ja luonut legendaarisen uran, joka on täyttynyt kriitikoiden ylistyksestä ja fanaattisesta kulttimenestyksestä. Monet sanovatkin, että Iggyn näkemisen livenä pitäisi olla jokaisen ”must see” -listalla – ja kaikenikäiset fanit ovat ensimmäisinä valmiina todistamaan tämän asian puolesta.

The Stoogesin kolme albumia, 1969, Funhouse (1970), Raw Power (1973) ja Iggyn sooloalbumit, kuten Lust For Life, The Idiot, New Values, Zombie Birdhouse, Blah Blah Blah, Brick by Brick, American Caesar, Skull Ring, Préliminaires, Après ja useat yhteistyöprojektit, ovat sinetöineet Iggy Popin maineen todellisena musiikillisena innovaattorina. Iggyn kaksi ensimmäistä sooloalbumia on kirjoitettu yhdessä David Bowien kanssa, joka myös tuotti kyseiset albumit. Iggyn tuotannosta löytyy suuren suosion saaneita kappaleita kuten ’The Passenger’, ’Candy’, ja kulttielokuvistakin tutut ’Lust for Life’, ’Repo Man’ ja ’In the Death Car’.

Vuonna 2010 Iggy ja The Stooges pääsivät Rock and Roll Hall of Fameen, ja 2020 Iggy vastaanotti Elämäntyö-GRAMMYn.

Iggy palasi soolotuotannon pariin 2016 Post Pop Depression -albumilla. Albumi syntyi ylistetyn yhteistyön tuloksena Queen Of The Stone Agestakin tunnetun Josh Hommen kanssa.

Iggy Pop julkaisi tuoreimman albuminsa FREE vuonna 2019. Vaikka albumi seuraa Iggyn korkeimmat listasijoitukset saanutta Post Pop Depressionia, sillä ei ole käytännössä mitään yhtäläisyyksiä edeltäjänsä kanssa. Mietteliäs FREE tutkiskelee jazziin suuntautuvia tyylilajeja. ”Tällä albumilla toiset artistit puhuvat puolestani, mutta minä lainaan ääneni.”, kertoo Iggy yhteistyöstä New Yorkissa asuvan taitelijan Leron Thomasin ja Sarah Lipstaten, eli Novellerin, kanssa.

Iggy Pop on esiintynyt ensimmäisen kerran Suomessa Helsingin Kulttuuritalolla vuonna 1978. Edellisen kerran artisti nähtiin Suomessa Flow-festivaaleilla elokuussa 2016.

KONSERTTI:
Iggy Pop
Su 12.6.2022
Kulttuuritalo, Helsinki

Ovet klo 19

LIPUT:
Palvelumaksuineen alkaen 79 euroa Lippupisteestä.

My Live Nation -ennakkomyynti:
Ke 16.6.2021 klo 11 – to 17.6.2021 klo 11
https://www.livenation.fi/register

LISÄTIEDOT:
Live Nation Finland

Tapahtumajärjestäjä seuraa aktiivisesti viranomaismääräyksiä sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia ja toimii niiden mukaisesti. Järjestäjä varaa oikeuden tehdä tapahtumaan tarvittavia muutoksia varmistaakseen tapahtuman turvallisuuden ja edellyttää asiakkaita noudattamaan annettuja ohjeistuksia. Siinä tapauksessa että tapahtumaan tulee muutoksia, lipunvälittäjä on asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse.

Lue lisää turvallisuudesta Live Nationin tapahtumissa TÄÄLTÄ.

 

https://www.facebook.com/iggypop

http://ww.iggypop.com
http://www.instagram.com/iggypopofficial

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Lippu.fii.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Eteispalvelumaksun 3 € voi maksaa käteisellä, yleisimmillä maksukorteilla, tai ennakkoon nettikaupassa. Ennakkomaksulippu esitetään naulakossa.

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.