PERUTTU: iann dior (US)

To 24.2.2022 klo TBA

Liput Alk. 33,50€ sis. käsittelymaksun
Lisätietoa Erikseen veloitetaan toimitus- ja maksutapakohtaiset kulut valintasi mukaan.
Alkaa TBA
Ovet 19:00
Järjestäjä Live Nation Finland
Osta liput (Livenation.fi) Osta liput (Lippu.fi) Tilaa tarjoilu

IANN DIORIN HELSINGIN KONSERTTI PERUUNTUU

Rap-artisti ja laulaja iann dior on perunut tulevan Euroopan kiertueensa ja sen seurauksena myös helmikuun konsertti Helsingissä peruuntuu. Asiakkaita pyydetään nyt palauttamaan liput niiden ostopaikkaan.

Artistin viesti faneille: ”Due to the current restrictions and uncertainty surrounding touring in Europe, I’ve had to cancel my 2022 Better Things Tour dates. I’m absolutely gutted, but keep an eye out, because I’ll be back soon. Your point of purchase will be in touch with more information”

Artisti ja Live Nation Finland pahoittelevat konsertin peruuntumisesta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.
Lipun palautusohjeet:
Lippurahojen palautusta voi hakea 7.2.2022 mennessä linkistä: https://web.lippu.fi/palautus
tai voit lähettää tilausnumeron, tilinumeron ja yhteystietosi sähköpostitse osoitteeseen peruutukset@lippu.fi. Merkitse viestin otsikoksi ”iann dior lippupalautus”.

PERUUNTUNUT KONSERTTI:
iann dior – Better Things Tour 2022
To 24.2.2022 Kulttuuritalo, Helsinki

IANN DIOR HELSINKI CONCERT CANCELLED

Rap artist iann dior has cancelled his upcoming European Tour and thus the Helsinki show scheduled for February 24th has been cancelled. We ask customers to return all tickets to their point of purchase.

Artist’s message to fans: “Due to the current restrictions and uncertainty surrounding touring in Europe, I’ve had to cancel my 2022 Better Things Tour dates. I’m absolutely gutted, but keep an eye out, because I’ll be back soon. Your point of purchase will be in touch with more information”
iann dior and Live Nation Finland apologize for any inconvenience caused by the cancellation.

Ticket refunds:
You can apply for a refund by February 7h, 2022 from the link: https://web.lippu.fi/palautus
or you can send the order number, your bank account number and contact information by e-mail to peruutukset@lippu.fi. Please use “iann dior ticket refund” as the subject of the message.

CANCELLED CONCERT:
iann dior – Better Things Tour 2022
Thu 24.2.2022 House of Culture, Helsinki


Moninkertaista platinaa myynyt ja listojen kärkisijoilla nähty artisti iann dior lähtee ”Better Things” -kiertueelle Eurooppaan vuonna 2022. Kiertue alkaa tammikuussa Dublinin Olympia Theatresta ja nähdään 23:ssa Euroopan kaupungissa. iann dior saapuu Helsingin Kulttuuritalolle 24. helmikuuta 2022. Lipunmyynti alkaa 3. syyskuuta Lippupisteessä.

Rap-artisti ja laulaja iann dior nousi vuonna 2020 Billboardin Hot 100-listan ykköseksi 24kGoldn ”Mood”-fiittauksella, joka vietti kokonaiset 33 viikkoa TOP 10:ssä ja on saanut nelinkertaista platinumia. Hänen ansioistaan löytyy myös kaksi VMA ehdokkuutta; vuoden kappale ja paras yhteistyö, neljä RIAA-sertifioitua kulta-singeä ja yhteistöitä mm. Travis Barkerin, Clean Banditin ja Lil Babyn kanssa. Näiden saavutusten myötä iann diorista on tullut kiinnostava genre-rajoja rikkova nouseva artisti. Viimeksi hän on julkaissut kahden kappaleen ”Still Here”-paketin, joka sisältää hänen toisen yhteistyönsä Trippie Redin kanssa. ”shots in the dark”:illa on tällä hetkellä yli 30 miljoonaa suoratoistoa ja videoiden katselukertaa maailmanlaajuisesti. ”shots in the dark” on myös jatkoa vuoden 2019 yhteistyölle ”gone girl”. iann on tällä hetkellä Trippie Reddin ”Trip at Knight” Pohjois-Amerikan kiertueella, yhdessä SoFaygon kanssa.

Monikertaista platinaa myynyt, listojen kärkisijoilla nähty iann dior on yksi musiikkialan nopeiten suosioon nousseista uusista artisteista. Puerto Ricossa syntynyt ja Corpus Christissa kasvanut Michael Iann Olmo nousi suosioon ensimmäisellä kirjoittamallaan kappaleella. Kappale sai SoundCloudissa 10 000 soittokertaa ensimmäisen viikon aikana ja herätti Internet Moneyn perustajan Taz Taylorin mielenkiinnon, joka kutsuikin iannin Los Angelesiin tehdäkseen yhteistyötä hänen kanssaan. Pian Los Angelesiin saapumisen jälkeen, iann dior kirjoitti sopimuksen Elliot Graingen 10K Projectsin kanssa huhtikuussa 2019 ja julkaisi ”Industry Plant” -projektin.

Vuosi 2020 oli tälle kasvavalle artistille nousujohteinen, kun 24KGoldn kanssa julkaistu ”Mood” nousi Billboardin HOT 100 #1 -sijalle. Kappale on nyt saanut nelinkertaista platinaa ja sijoittunut Top10-listalle 33 viikon ajan, viettäen 8 peräkkäistä viikkoa sijalla 1. Duo esitti kappaleen American Music Awardesissa ja se on ehdolla kahteen VMA-palkintoon; vuoden kappale ja paras yhteistyö. He ovat saaneet ehdokkuuksia myös Billboard Music Awardesissa ja 1 iHeart Radio Music Awardseissa kappaleellaan ”Mood”. iann on julkaissut kappaleita mm. Lil Babyn, Machine Gun Kellyn, Travis Barkerin, Clean Banditin, Trippie Reddin ja monen muun kanssa. Erittäin monipuolisena lahjakkuutena tunnettu artisti on liikkuu sujuvasti vaihtoehto-, pop-, rap- ja EDM-genreissä ja artisti on nähty Billboardin nousevien artistien sijalla #1. Hänen viimeisimmät julkaisunsa ”shots in the dark” ft. Trippie Redd ja ”don´t wanna believe” ovat keränneet jo yli 30 miljoonaa striimiä ja videon katselukertaa maailmanlaajuisesti. Valmistautuessaan uuden musiikin julkaisuun vuonna 2021, iann dior vakuuttaa faneilleen että tämä on vasta alkua. ”A number one album is up next…I want to become the number one artist in the world, and I am fully determined and obsessed with being the greatest.”

KONSERTTI:
iann dior (US)
To 24.2.2022 Kulttuuritalo, Helsinki
Ovet klo 19

LIPUT:
Myyntiin pe 3.9.2021 klo 11
Palvelumaksuineen alkaen 33,50€ Lippupisteestä

My Live Nation -ennakkomyynti to 2.9.2021 klo 11 – pe 3.9. klo 11.
Rekisteröidy osoitteessa livenation.fi/register

 • Liput -

  Suosittelemme ostamaan liput ennakoon. Liput Kulttuuritalon konsertteihin ja tapahtumiin myy Lippu.fi.

  Kulttuuritalon lippukassa on avoinna konserttien ja tapahtumien yhteydessä 1 tunti ennen esitystä (jos tilaisuus ei ole loppuunmyyty). Ovimyynnissä peritään voimassaoleva toimitusmaksu. Liput tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

 • Eteispalvelu +

  Turvallisuussyistä konsertteihin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja.

  Eteispalvelumaksun 3 € voi maksaa käteisellä, yleisimmillä maksukorteilla, tai ennakkoon Lippu.fi-nettikaupassa. Ennakkomaksulippu esitetään naulakossa.

 • Esteettömyys +

  Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla, rollaattorilla tai opaskoiran kanssa liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen konserttia tai tapahtumaa. Näin henkilökuntamme ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.

  Aalto-sali
  Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta.
  Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä.
  Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökuntamme saattaa asiakkaat saliin ja auttaa paikan löytämisessä.

  Muut tilat
  Kokoustiloihin pääsee etupihalta luiskaa pitkin. Ovi aulaan avautuu kokoussisäänkäynnin oikeasta ovesta automaattioven kautta. Painike löytyy kokoussisäänkäynnin oikealta puolelta.
  Kokousaulassa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.
  Kokousaulasta pääsee hissillä toisen kerroksen kokoustiloihin.
  Kaikkiin kokoustiloihin toisessa kerroksessa pääsee esteettömästi. Alvar-auditorion etuosassa on paikkoja pyörätuoleja varten.
  Ravintola Kitcheniin ensimmäisessä kerroksessa pääsee esteettömästi kokoussisäänkäynnin kautta.

  Pyörätuolipaikat Aalto-salissa
  Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.
  Avustajalippuja saa moniin konsertteihin ilmaiseksi (käsittely- tai toimitusmaksu veloitetaan). Tapahtumien järjestäjät vastaavat kunkin konsertin avustajalippukäytännöstä itse ja asia kannattaa varmistaa lipunoston yhteydessä.

  Pysäköinti
  Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

  Opaskoirakäytäntö
  Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita konsertteihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa koiran voi jättää aulaan niille varatulle rauhalliselle paikalle. Opas- ja avustajakoiran kanssa liikkuvia pyydetään saapumaan tapahtumiin hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa tarvittaessa koirien kanssa liikkuvia asiakkaita.

 • Kuvaaminen ja taltiointi +

  Esitysten kuvaaminen ja taltiointi on kielletty. Haastattelukuvauksista ja muista kuvauksista on sovittava etukäteen henkilökunnan kanssa.

 • Matkapuhelimet +

  Tarkista, että matkapuhelin on suljettu konsertin tai tapahtuman aikana.